— Anläggning

Drottninggatan 33,
Stockholm

År 2022 öppnade vi vår femte anläggning med det i särklass bästa läget i stan. Om våra övriga anläggningar är centralt belägna i Stockholm så är den här om möjligt ännu mer central. På Drottninggatan 33 ser du ut över Sergels torg och Stockholms innerstads härliga puls. D33 är dessutom kanske vår mest visuellt tilltalande anläggning!

Vår anläggning på Drottninggatan 33 är en del av det välkända Klarahuset mitt i Stockholms centrum. Byggnaden som den ser ut idag utformades 1982 efter en markanvisningstävling i området, och en stadsplan baserad på tävlingsresultatet togs fram. 1986 uppfördes Klarahuset efter ritningar av arkitekt Carl Nyrén, och projekterat av JM och Nyréns. Från början var tanken att inkludera kontor, butiker och filmstad i bygget, men idén om filmstad exkluderades i ett senare skede.

Fasaden längs Drottninggatan är utformad i fyra separata delar, som samtliga har olika karaktär, vilket gör att det ser ut som fyra olika byggnader när det i själva verket är en stor. Två är i 1850-tals stil för att efterlikna byggnader som stod där tidigare, en är i modern jugendstil, och en, den på Drottninggatan 33, är en originalfasad från 1912. Denna originalfasad, ritad av Georg A. Nilsson och konstruerad av Ivar Nyqvist, flyttades från Regeringsgatan 9 när byggnaden revs till förmån för bygget av Gallerian. Än idag finns det gamla fasadnumret 9 kvar över entrén.

År 1990 tilldelades fastigheten Kasper Sahlin-priset för arkitektur, och den är blåmärkt av Stadsmuseet i Stockholm, vilket innebär att det kulturhistoriska värdet uppfyller kraven för byggnadsminnen i kulturminneslagen.

Välkommen till Drottninggatan 33!

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med ett virtuellt kontor hos oss ger du ditt företag en företagsadress utan att själv arbeta från våra anläggningar. Posthantering ingår, och vi skyltar med ditt företagsnamn i våra lokaler. Dessutom kan du boka våra mötesrum till rabatterat pris.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flexibelt kontor

  Med IOFFICE Flex har du tillgång till alla våra anläggningar under kontorstid på vardagar, och du kan variera anläggning från dag till dag. Du kan välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller i en av våra lounger. IOFFICE Flex kan tecknas både som dagspass och som månadsabonnemang.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Hos oss kan du hyra eget kontorsrum med 1 arbetsplats till stora kontorslösningar upp till 100 platser. Priset på rummet beror på rummets storlek. Vi erbjuder egna kontorsrum på alla våra anläggningar. Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Kontakta oss för offert

  Vi har varit hyresgäster hos IOFFICE på Kungsgatan 60 i över ett och ett halvt år. Det som sticker ut med IOFFICE är framförallt dess familjära känsla, IOFFICE inkluderar frukost varje dag och en personal som alltid har ett glatt bemötande, erbjuder utmärkt service och är genuint intresserade av att hjälpa till. Deras lokaler är fina och ligger mycket centralt i Stockholm.
  Isak Persson Loopia

  — Faciliteter

  Ett pris där allt ingår

  Receptionsservice

  I våra receptioner möts alla gäster av trevlig personal och bjuds på vårt goda kaffe. Inför era möten och konferenser kan vi ordna frukost, fika och lunch.

  Flexibilitet

  Korta bindningstider och kontor i olika storlekar gör det enkelt för ert företag att växa utan att behöva flytta.

  Wi-Fi

  Snabbt och stabilt WiFi är en självklarhet för oss. Du och dina kunder slipper spilla tid på krånglande nätverk.

  Post & paket

  Vi frankerar och skickar ut post dagligen och tar även emot paket för alla våra kunder. Receptionerna är bemannade alla vardagar året runt.

  Frukost, kaffe & te

  Med vår dagliga och varierade frukostbuffé får du och dina medarbetare de förutsättningar
  ni behöver för att ta er an arbetsdagen fylld med energi och styrka.

  Städning

  Vi investerar i ett helt team som arbetar med verksamhetsstöd på varje anläggning. Därmed
  har vi regelbunden städning, fix och plock för att upprätthålla en miljö som är ren och trevlig.

  — Bildgalleri

  Utforska Drottninggatan 33

  — Hitta hit

  Här finns IOFFICE

  Google maps

  Gå till Google maps

  Hitta med SL

  Gå till SL

  Kom och ta en kaffe!

  Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

   Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.