— Anläggning

Navigationsskolan,
Göteborg

Vår anläggning på den gamla Navigationsskolan är vår första i Göteborg, och vi är både stolta och glada över att IOFFICE sprider sig till fler städer runt om i Sverige. På Navigationsskolan kan du njuta av en stor takterrass och byggnadens karaktäristiska torn, allt med fantastisk utsikt över stadens hamninlopp. 

Lokalerna på Navigationsskolan är fördelade på flera våningsplan, plus takterrassen och tornet, och omfattar totalt 4 000 kvadratmeter. Precis som våra andra anläggningar, har Navigationsskolan ett mycket attraktivt, centralt läge i Göteborg med endast 11 minuters promenad från centralstationen.

Navigationsskolan har en lång historia i Göteborg, och är välkänd för många. Redan på 1700-talet fanns navigationsundervisning i staden, då den med sitt kustläge var en viktig sjöfartsstad och därför behövde kunnigt och utbildat folk till fartygen. När utbildningen expanderade i mitten på 1800-talet ökade också behovet för större lokaler ständigt. 

Den del av Göteborg som i folkmun kallas Kvarnberget hade vid den tidpunkten stått tom i över 30 år, på grund av en lång historia av vilt härjande bränder som låg till grund för ett förbud av alla byggen som inte var gjorda i sten. Här började år 1861 byggnationen av den nya, fullutrustade Navigationsskolan, efter ritningar av arkitekten och majoren Adolf W Edelsvärd. Byggnationen finansierades privat av skolans ordförande James Dickson. 

Under 1900-talet tillkom två utbyggnationer i form av Navigationsskolans två karaktäristiska flyglar. Skolan kom då även att bli en del av Chalmers tekniska högskola samtidigt som namnet ändrades till Sjöbefälsskolan. Fram till och med 1994 användes Sjöbefälsskolan som utbildningslokaler, men verksamheten flyttades därefter till Lindholmen på Hisingen, på andra sidan av Göta älv. Där utbildas än idag sjöbefäl. Den q-märkta och kulturhistoriskt värdefulla fastigheten kom vid flytten återigen att kallas för Navigationsskolan, och har sedan dess använts som kontor där IOFFICE är en stolt senaste förvaltare av lokalerna.

— Faciliteter

Ett pris där allt ingår

Receptionsservice

I våra receptioner möts alla gäster av trevlig personal och bjuds på vårt goda kaffe. Inför era möten och konferenser kan vi ordna frukost, fika och lunch.

Flexibilitet

Korta bindningstider och kontor i olika storlekar gör det enkelt för ert företag att växa utan att behöva flytta.

Wi-Fi

Snabbt och stabilt WiFi är en självklarhet för oss. Du och dina kunder slipper spilla tid på krånglande nätverk.

Post & paket

Vi frankerar och skickar ut post dagligen och tar även emot paket för alla våra kunder. Receptionerna är bemannade alla vardagar året runt.

Frukost, kaffe & te

Med vår dagliga och varierade frukostbuffé får du och dina medarbetare de förutsättningar
ni behöver för att ta er an arbetsdagen fylld med energi och styrka.

Städning

Vi investerar i ett helt team som arbetar med verksamhetsstöd på varje anläggning. Därmed
har vi regelbunden städning, fix och plock för att upprätthålla en miljö som är ren och trevlig.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med ett virtuellt kontor hos oss ger du ditt företag en företagsadress utan att själv arbeta från våra anläggningar. Posthantering ingår, och vi skyltar med ditt företagsnamn i våra lokaler. Dessutom kan du boka våra mötesrum till rabatterat pris.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flexibelt kontor

  Med IOFFICE Flex har du tillgång till alla våra anläggningar under kontorstid på vardagar, och du kan variera anläggning från dag till dag. Du kan välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller i en av våra lounger. IOFFICE Flex kan tecknas både som dagspass och som månadsabonnemang.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Hos oss kan du hyra eget kontorsrum med 1 arbetsplats till stora kontorslösningar upp till 100 platser. Priset på rummet beror på rummets storlek. Vi erbjuder egna kontorsrum på alla våra anläggningar. Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Kontakta oss för offert

  Vi har varit hyresgäster hos IOFFICE på Kungsgatan 60 i över ett och ett halvt år. Det som sticker ut med IOFFICE är framförallt dess familjära känsla, IOFFICE inkluderar frukost varje dag och en personal som alltid har ett glatt bemötande, erbjuder utmärkt service och är genuint intresserade av att hjälpa till. Deras lokaler är fina och ligger mycket centralt i Stockholm.
  Isak Persson Loopia

  — Hitta hit

  Här finns IOFFICE

  Google maps

  Gå till Google maps

  Hitta med SL

  Gå till SL

  Kom och ta en kaffe!

  Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

   Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.