Clarify ger ett familjärt intryck med hjälp av Ioffice 

För konsult- och rekryteringsföretaget Clarify är kontorsmiljön viktig för att deras anställda ska trivas. Med en familjär kontorsmiljö och trevlig personal bidrar Ioffice med ett välkomnande intryck till deras konsulter och kandidater. 

– För oss är det viktigt att ha en kontorsmiljö där vi och våra besökare får ett trevligt och personligt bemötande, säger Caroline Poltoft, Team manager och delägare på Clarify.   

Clarify är ett rekryterings- och konsultföretag inom finans och ekonomi som rekryterar och förmedlar konsulter, chefer och specialister. Familjeföretaget har utöver sina konsulter en intern organisation på elva anställda och ägs av systrarna Caroline, Louise och Janina Poltoft. Sedan i juni 2020 har Ioffice varit deras kontorspartner på den attraktiva adressen Kungsgatan 37 i Stockholm. Till en början var det intrycket av en familjär kontorsmiljö som fick Clarify att välja Ioffice.   

– Ioffice var väldigt tillmötesgående och anpassade utrymmet efter våra behov. Allt gick väldigt smidigt till och vi märkte att Ioffice var oerhört kundfokuserade, säger Caroline Poltoft. 

För Clarify är det viktigt att kontoret känns genuint och att det ges utrymme att sätta sin egen prägel för att skapa en trivsam kontorsmiljö.   

– Vi vill bygga ett bolag med stark kultur och därför är det viktigt att kontoret känns personligt och återspeglar vårt varumärke. På Ioffice får vi möjlighet att skapa vår känsla och kan designa kontoret efter våra preferenser. Oavsett om vi har önskat större kontorsytor eller bara göra småjusteringar har de varit väldigt hjälpsamma.   

Syftet att skapa en trivsam miljö menar Caroline, handlar inte enbart om att få de egna anställda att trivas. En viktig del är även att konsulter och kandidater som kommer till kontoret ska få ett välkomnande intryck.   

– Trots att många möten sker digitalt nuförtiden så är det viktigt att dom som kommer till oss blir bemötta på ett bra sätt. Att de får bra energi och känsla är aspekter som kan vara avgörande för vår verksamhet.   

En stor fördel är flexibiliteten  

I början av nästa år kommer dock Clarify lämna sitt nuvarande kontor, men det betyder inte att samarbetet med Ioffice är över. I själva verket byter de adress och flyttar till Ioffice lokaler på Drottninggatan 33.   

– Flexibiliteten med coworking är en stor fördel för oss. Skulle vi satsa på ett eget kontor är det ofta flera års hyresavtal. På Ioffice blir vi inte alls lika låsta ifall verksamheten växer eller om behoven ändras. Numera arbetar även fler hemifrån, vilket ställer krav på oss som arbetsgivare att hitta en kontorslösning som passar alla. Jag tror att bekvämligheterna och servicen som erbjuds bidrar till att människor tycker det roligare att komma till jobbet, säger Caroline Poltoft. 

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.