Coworking Award 2022: ”Ioffice bäst i Sverige”

fyra priser ioffice vann i årets coworking awards

Ioffice nominerades i fyra av fem kategorier till Coworking Award 2022. De erhöll två förstapriser, en andraplats och kom på tredje i den fjärde kategorin. Bäst av alla.
– Alla utmärkelser är bevis på att allt vårt fokus ligger på kunderna, säger Homan Tehrani, vd på Ioffice.

För andra året i rad delades Coworking Award ut av arrangören Workaround. I år var Ioffice nominerade i fyra av utmärkelsens fem olika kategorier. Under galakvällen kunde Ioffice efter juryns beslut ta emot två vinster, inta en andraplacering samt erhålla en tredjeplats.

Vinnare, Årets Coworking Space (Kungsgatan 64). Motiveringen löd: ”Nu vet vi att medlemmarna på plats stormtrivs och mer än gärna rekommenderar denna anläggning till sina vänner och företag”.

Vinnare, Årets Uppstickare (Drottninggatan 33). Motiveringen löd: ”Anläggningens utbud av lösningar tilltalar såväl stora som små företag och prisläget passar flera olika plånböcker”.

– Det är fantastiskt att två av våra anläggningar har blivit utsedda som de bästa i Sverige. Att våra kunder stormtrivs samtidigt som vi har lösningar som passar de allra flesta är precis vår ambition och när det nu belönas kan jag inget annat än ge vår personal all uppmärksamhet. Det är ju de som gör jobbet för att få kunderna att känna sig som hemma, säger Karoline Palmqvist, operativ chef och driftansvarig för samtliga anläggningar, samt del av utvecklingsteamet för Ioffice tillväxt.

I kategorin Community kammade Ioffice hem en tredjeplats och för kategorin Den Mest Hållbara erhöll Ioffice silverplaketten. Här nådde Ioffice inte hela vägen fram, men ser det som en sporre inför kommande år.

– Att tänka på allas vår framtid och nästa generationer är ett grundfundament i hur vi arbetar på Ioffice. Inför varje inköp och för varje förbrukningsvara som passerar våra anläggningar finns en hållbar miljötanke. Det är enbart med den inställningen som vi kan lämna över en bättre värld till våra barn, säger Malin Södergren, Facility Manager på Ioffice och den som ansvarar för hållbarhetsfrågorna.

Nominerad i fyra av fem kategorier. Två vinster, en andraplacering och en på tredjeplats innebär att Ioffice lämnade Coworking Award med flest utmärkelser och alltså utsedd till ”bäst i Sverige”. Det är något som Homar Tehrani såklart är stolt över, men inget han ser kommer att stiga Ioffice över huvudet. Tvärtom, menar Homar Tehrani, är det nu det riktiga arbetet börjar.

– Det finns inget svårare än att hålla sig kvar på toppen. Vi kommer att fortsätta vår resa med det som lett oss dit vi är idag – att sätta våra kunder i fokus. Det är vår affärsmodell och jag är övertygad om att det är det vinnande konceptet.

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.