— Medlemskap

Flexibelt kontor med centralt läge

Behöver du en tillfällig kontorsplats? Med IOFFICE Flex har du tillgång till alla våra anläggningar under kontorstid på vardagar, och du kan variera anläggning från dag till dag. Du får också tillgång till de flesta av de fördelar som våra permanenta hyresgäster har. 

IOFFICE Flex kan tecknas både som dagspass och som månadsabonnemang, och du kan välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller i en av våra lounger. Flex gör det möjligt att byta kontorsmiljö varje dag, och du kan välja den anläggning som passar dig bäst för dagen. Perfekt för dig som har möten i en del av stan ena dagen, men vill jobba närmare din favoritrestaurang nästa. Med IOFFICE Flex ingår dessutom frukost, kaffe och te. 

Vi har alltid korta bindningstider på våra abonnemang, och med IOFFICE Flex är denna endast en månad. Letar du efter en smidig och flexibel kontorslösning är detta rätt val för dig.

Fräscha och moderna kontorslokaler med centralt läge

Med IOFFICE Flex får du tillgång till kontorsplatser på några av de mest attraktiva adresserna i centrala Stockholm, och snart även i Göteborg. Med ett flexibelt kontor är du och din verksamhet inte begränsade till en enda kontorsplats. Du kan jobba i den anläggning som passar ditt schema bäst.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Flexibla kontor med månadsabonnemang eller dagspass

  Behöver du ha tillgång till kontorsplats under en eller ett par dagar? Välj ett smidigt dagspass som enkelt kan förlängas och sägas upp. Detta är perfekt om du till exempel är i Stockholm för att gå på konferens, träffa kunder eller ha möten och behöver ett professionellt och fullt utrustat kontor att arbeta i. Behöver du en mer permanent lösning som inte binder dig till en enda kontorsanläggning kan du teckna ett månadsabonnemang.

  Våra flexabonnemang har endast en månads bindningstid, och du kan säga upp ditt kontrakt eller byta upp dig till ett eget kontor på en av våra anläggningar när du vill.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Jobbar du helst hemma, men
  behöver boka mötesrum ibland? Vill du ha en professionell adress och hjälp med posthantering? Med vårt virtuella kontor har du din adress och posthantering hos oss och får förmånliga priser på mötes- och konferensrum.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flexibelt kontor

  Om du väljer flexibel plats får du
  tillgång till delade, tysta kontorsrum och sociala lounger på alla våra adresser. Flexibel plats är perfekt för dig som inte har behov av eget kontor, men fortfarande vill ha en social arbetsplats. Vi erbjuder både månadsbetalning och dagspass.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Stäng dörren om er skräddarsydda
  arbetsplats och nätverka med andra spännande företag i reception, konferensrum, kök och lounge. Eget kontor, liksom daglig frukostbuffé, finns för både små och stora företag – växer ni, så växer kontoret med er!

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn