— Medlemsskap

Flexibelt kontor

Behöver du ett tillfälligt kontor eller vill du tillgång till kontor på närmaste IOFFICE anläggning vid behov? Med vårt flexabonnemang får du en smidig lösning som ger dig ett flexibelt kontor med tillgång till de flesta av de fördelar som våra permanenta hyresgäster har. 

Teckna ett flexabonnemang på månads- eller dagsbasis och arbeta i ett tyst kontorsrum eller i en av våra arbetsplatslounger, på den anläggning som passar dig bäst för dagen. Med vårt flexabonnemang kan du byta kontor varje dag. Riktigt praktiskt om du till exempel har flera möten i en viss del av stan ena dagen och vill jobba närmare din favorit lunchrestaurang nästa dag.

Med ett flexibelt kontor hos oss ingår även frukost, kaffe och te. Ditt företag kan även använda en av våra anläggningar som företagsadress och våra receptionister kan ta hand om posthanteringen för ditt företag. Letar du efter en smidig och väldigt flexibel lösning, med korta abonnemangstider, är detta rätt val för dig.

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Fräscha och moderna kontorslokaler i centrala Stockholm

  Med vårt flexabonnemang får du tillgång till kontorsplatser på några av de mest attraktiva adresserna i centrala Stockholm. Läs mer om alla våra anläggningar här.

  Du kan använda en av dessa adresser som företagsadress men jobba på vilken som helst av våra anläggningar under kontorstid. Med ett flexibelt kontor är du och din verksamhet inte begränsade till en enda kontorsplats utan du kan jobba i den anläggning som passar ditt schema bäst.

  Flexibla kontor med månadsabonnemang eller dagspass

  Våra flexibla kontor är anpassade för att passa alla företags behov. Vare sig du vill ha ett flexibelt kontor under en längre period eller bara behöver en tillfällig arbetsplats under ett par dagar har vi en lösning som passar dig.

  Behöver du ha tillgång till kontorsplats under en eller ett par dagar? Välj ett smidigt dagspass som du kan förlänga på per-dag basis och säga upp när du vill. Detta är perfekt om du till exempel är i Stockholm för att gå på konferens, träffa kunder eller ha möten och behöver ett professionellt och fullt utrustat kontor att arbeta i. Behöver du en mer permanent lösning som inte binder dig till en enda kontorsanläggning kan du teckna ett månadsabonnemang. Våra abonnemang har korta bindningstider så att du kan säga upp ditt kontrakt eller byta upp dig till ett eget kontor på en av våra anläggningar när du vill.

  Få friheten att välja ditt kontor varje dag

  Våra korta bindningstider och moderna anläggningar på flera adresser ger dig och ditt företag ett flexibelt kontor med friheten att jobba där det passar dig bäst för dagen. Med vårt flexabonnemang kan du boka ett privat kontor eller en plats i en av våra lounger på alla våra anläggningar i Stockholm. Om du behöver ett privat rum för kundmöten eller arbetsintervjuer får du dessutom rabatt när du bokar ett mötesrum hos oss.

  Med friheten att kunna välja var du ska jobba varje dag kan du anpassa ditt schema, dina möten och kundbesök utan att vara låst vid en specifik kontorsplats. Om du råkar hitta en favoritplats att jobba på hos en av våra anläggningar kan du dessutom byta upp dig och skaffa ett permanent kontor för din verksamhet hos oss.

  Flexibelt kontor med posthantering, frukost och skyltning av företag

  Precis som våra permanenta hyresgäster får även du och ditt företag tillgång till våra fördelaktiga företagstjänster. Om du har din företagsadress hos oss hjälper våra receptionister dig med företagets posthantering. Du får ett meddelande när du har fått post eller paket. Vi kan även hjälpa till med att frankera och skicka ut din post. Säg bara till i receptionen.

  Vi bjuder även på utsökt frukost varje vardagsmorgon på alla våra anläggningar. Börja din dag med en god frukost och ta en kopp kaffe eller te på eftermiddagen. Om du har bokat ett möte på ett av våra mötesrum tar våra receptionister emot dina gäster och bjuder även dem på kaffe och te medan de väntar.

  Vill du ha en attraktiv och professionell företagsadress kan du och din verksamhet flytta in hos oss. Vi skyltar med ditt företagsnamn i våra lokaler och du kan skriva din nya företagsadress på visitkort och din hemsida. Eftersom vi skyltar med ditt företagsnamn kommer dina besökare även lättare hitta dig och ditt företag när de kommer på besök eller intervjuer.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Hos oss kan du ge ditt företag möjlighet till en bra företagsadress utan att dra på ditt företag stora kostnader och långa hyresavtal. Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flex

  Du kan hyra en flexplats eller loungeplats hos oss. Du kan antigen köpa ett månadsabonnemang eller dagspass. Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar. Du kan antigen välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller på våra arbetsplatslounger.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Hos oss kan du hyra eget kontorsrum med 1 arbetsplats till stora kontorslösningar upp till 100 platser. Priset på rummet beror på rummets storlek. Vi erbjuder egna kontorsrum på alla våra anläggningar. Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10 - Flexplatser

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn