— Medlemskap

Flexibelt kontor med centralt läge

Behöver du en tillfällig arbetsplats? IOFFICE Flex är en smidig kontorslösning som ger dig ett flexibelt kontor eller arbetsplats med tillgång till de flesta av de fördelar som våra permanenta hyresgäster har.

IOFFICE Flex kan tecknas på månads- eller dagsbasis. Välj ett tyst kontorsrum eller en arbetsplats i en av våra lounger. Flex gör det möjligt att byta kontorsmiljö varje dag. Välj den anläggning som passar dig bäst för dagen. Praktisk för dig som har möten i en del av stan ena dagen men vill jobba närmare din favoritrestaurang nästa dag. Väljer du en flexibel kontorsplats hos Ioffice ingår frukost, kaffe och te.

Letar du efter en smidig och flexibel kontorslösning, med korta abonnemangstider, är detta rätt val för dig.

Fräscha och moderna kontorslokaler med centralt läge

Med IOFFICE Flex får du tillgång till kontorsplatser på några av de mest attraktiva adresserna i centrala Stockholm, och snart även i Göteborg. Med ett flexibelt kontor är du och din verksamhet inte begränsade till en enda kontorsplats. Du kan jobba i den anläggning som passar ditt schema bäst.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Flexibla kontor med månadsabonnemang eller dagspass

  Behöver du ha tillgång till kontorsplats under en eller ett par dagar? Välj ett smidigt dagspass som enkelt kan förlängas och sägas upp. Detta är perfekt om du till exempel är i Stockholm för att gå på konferens, träffa kunder eller ha möten och behöver ett professionellt och fullt utrustat kontor att arbeta i. Behöver du en mer permanent lösning som inte binder dig till en enda kontorsanläggning kan du teckna ett månadsabonnemang.

  Våra abonnemang har korta bindningstider och du kan säga upp ditt kontrakt eller byta upp dig till ett eget kontor på en av våra anläggningar när du vill.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Hos oss kan du ge ditt företag möjlighet till en bra företagsadress utan att dra på ditt företag stora kostnader och långa hyresavtal. Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flex

  Du kan hyra en flexplats eller loungeplats hos oss. Du kan antigen köpa ett månadsabonnemang eller dagspass. Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar. Du kan antigen välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller på våra arbetsplatslounger.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Hos oss kan du hyra eget kontorsrum med 1 arbetsplats till stora kontorslösningar upp till 100 platser. Priset på rummet beror på rummets storlek. Vi erbjuder egna kontorsrum på alla våra anläggningar. Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn