Elisabeth samordnar personalen på Ioffice anläggningar: ”Tydlig framåtanda inom bolaget” 

Med intresse för service och medarbetarutveckling är Elisabeth Åslund ett av de senare tillskotten till Ioffice. I hennes HR-roll vill hon med stort engagemang bidra ett gott arbetsklimat och underlätta för personalen i etableringen av nya anläggningar.   

– På Ioffice finns en tydlig teamkänsla där vi alla samarbetar och hjälps åt för att ge bästa förutsättningar till våra kunder, säger Elisabeth Åslund. 

Elisabeth Åslund har länge arbetat inom servicebranschen, med allt från restauranger till butiksbiträde har hon på olika sätt ansvarat för personal och medarbetarfrågor. I november 2022 tillträde hon i rollen som receptionist på Ioffice men har med tiden blivit alltmer involverad inom HR och att samordna de anställda ute på anläggningarna.  

– Det är ett väldigt varierande arbete med allt från enskilda ärenden till mer övergripande frågor. Jag har i stort sett gått och väntat på den här rollen under hela min yrkeskarriär och känner mig väldigt motiverad i mitt arbete. Hittills stormtrivs jag på Ioffice, mycket tack vare gemenskapen och alla härliga kollegor.  

Vad var det som lockade med Ioffice från första början?  

– Jag har alltid gillat servicebranschen och hos Ioffice fick jag en bra känsla direkt. Det är ett öppet klimat, en familjär stämning och en tydlig framåtanda inom bolaget. Det är tydligt att företaget växer, vilket är roligt att få vara en del av.  

Elisabeth som officiellt tillträdde i HR-rollen så sent som i mars känner redan att hon kommit i sina nya arbetsuppgifter. 

– Det som fått mig att snabbt komma in i arbetet är framför allt stöttningen från mina kollegor.  Jag är trebarnsförälder där kombinationen av jobb och familjeliv innebär vissa utmaningar.  Alla anställda på Ioffice, oavsett vem man frågar ställer alltid upp om det är något man behöver hjälp med.  

Vilka är dina främsta egenskaper som du vill bidra med till Ioffice? 

– Jag är lyhörd och har lätt för att ta till mig information från medarbetare och kunder. Därtill skulle jag säga att jag är en positiv person. Nu är målet att fortsätta köra på i samma takt som tidigare, både med att stötta etableringen av nya anläggningar och samtidigt behålla samma goda gemenskap bland medarbetare inom verksamheten.  

Lär känna personalen bakom Ioffice.  

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.