Hållbarhet i fokus: Medlemmarnas nyckelroll i coworking-miljöer 

coworking

Nyligen deltog IOFFICE på en intressant föreläsning på Chalmers i Göteborg, där doktorand Daniel Magnusson presenterade slutsatserna från sin rapport: Hållbart coworking-beteende, ur medlemmarnas perspektiv.  

Rapporten lyfter fram vikten av att både coworking-anläggningar och medlemmar arbetar tillsammans för att främja hållbara arbetsplatser, där anläggningarna har en strategisk roll att spela genom att implementera hållbara initiativ, men medlemmarnas beteende och engagemang är också av kritisk betydelse. 

– Coworking-miljöer har på senare tid blivit synonyma med hållbarhet, och rapporten har fokuserat på att utforska hur medlemmarna i dessa miljöer kan spela en avgörande roll i att skapa och upprätthålla hållbara coworking-spaces, berättade Daniel Magnusson. 

”Tillsammans kan vi göra verklig skillnad” 

Temat för diskussionerna var att lyfta det växande intresset för coworking-miljöer och deras potential att erbjuda en resurseffektiv och samhällsdrivande lösning för moderna och hållbara arbetsplatser. Rapporten är ett resultat av samarbetet mellan akademi, företag och offentliga aktörer genom cmb, som arbetar för att främja forskning, kunskapsutbyte och utbildning inom samhällsbyggnadssektorn. 

– Kunderna är hjärtat i IOFFICE verksamhet, och deras vilja att bidra och stötta hållbarhetsinitiativ är självklart viktigt för att uppnå våra hållbarhetsmål.  Vi fick viktiga insikter från denna föreläsning och ser fram emot att integrera dessa i vår strävan efter att skapa och upprätthålla hållbara coworking-miljöer för våra kunder och samhället som helhet. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad i vår strävan efter en mer hållbar framtid, säger Payman Tehrani, ansvarig för hållbarhetsfrågor på IOFFICE. 

Läs också: Hållbarhet genomsyrar Ioffice 

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.