Inossia ser bemötandet som en styrka hos IOFFICE: ”Personalen ställer alltid upp” 

Styrkan hos ioffice och bild på malin och cecilia

Life science-företaget Inossia ser det centrala läget och god service som främsta anledningarna att välja IOFFICE. I anläggningen på Kungsgatan 64 i Stockholm får företaget rätt förutsättningar att koncentrera sig på utvecklandet av verksamheten.  

– När jag går in genom entrén på morgonen kan jag fokusera fullt ut på mina arbetsuppgifter. Resten sköter IOFFICE, säger Malin Nilsson, vd på Inossia.  

Inossia grundades av forskare inom biomaterial och biomekanik vid Uppsala universitet som har utvecklat ett nytt elastiskt bencement som kan förbättra behandlingen av äldre bensköra patienter med brott på ryggkotorna och minska risken för nya frakturer. Anledningen till att Inossia sökte sig till IOFFICE berodde på att de ville ha goda förbindelser mellan Stockholm och Uppsala. I efterhand menar Malin Nilsson att det var helt rätt kontorsval. 

–  Vi kom hit i april 2021 och hyr ett rum för tre personer. Att arbeta centralt gör det enkelt för oss att resa mellan Stockholm och Uppsala. Det underlättar även för våra konsulter och styrelseledamöter att besöka oss. Med tiden har vi också märkt att det personliga bemötandet har varit till stor fördel för vår verksamhet.  

Att arbeta med coworkning men samtidigt ha tillgång till ett eget kontorsrum har varit en viktig nödvändighet för Inossia. Särskilt med tanke på att de ärenden som behandlas inom företaget är sekretessbelagda, vilket ställer krav på vissa säkerhetsåtgärder.  

– När vi skulle få in vårt brandsäkra skåp som väger över 100 kilo levererades det till bottenvåningen. Jag kontaktade receptionen och kort därefter dök två byggnadsarbetare upp. De lyckades på något mirakulöst sätt få det på plats inne på kontoret. Det är ett bra exempel på hur lösningsorienterad personalen är, säger Malin Nilsson. 

Flexibla och hemtrevliga miljöer 

Förutom att möta kundernas behov är en stor fördel flexibiliteten, att kunna röra sig fritt mellan de olika anläggningarna eller för den delen kunna välja mötesrum beroende på hur många som deltar i mötet. IOFFICE erbjuder små, medelstora och större mötesrum på sina anläggningar och är tekniskt utrustade för att kunna arrangera både fysiska och digitala sammankomster. 

– Jag uppskattar att det finns många valmöjligheter som passar vid olika tillfällen. Det är de små detaljerna som avgör och det märks att IOFFICE satsar på att skapa en hemtrevlig miljö, både i mötesrummen och de öppna ytorna.  

Flexibiliteten som kommer med att kunna anpassa verksamheten beroende på hur den utvecklas över tid är enkelt åtgärdat tack vare korta hyresavtal.  

– Många har lärt sig vid det här laget att världen är föränderlig och det kan gå väldigt snabbt. Det är smart med korta hyresavtal, att enkelt kunna växla upp eller ner och anpassa kontorsytan efter det. Jag och mina kollegor skulle varmt kunna rekommendera IOFFICE, om inte Kungsgatan 64 passar finns andra anläggningar hos dem som gör det, säger Malin Nilsson. 

Läs mer om IOFFICE tjänster här 

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!  

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.