Ioffice expanderar – Firar sin tionde anläggning

Bild på byggnad som finns på sveavägen där ioffice expanderar

Coworking- och kontorshotellskedjan Ioffice expanderar och öppnar nu sin tionde anläggning, på Sveavägen 32–36 i Stockholm. Fastigheten som består av hela 5 720 kvadratmeter fördelat på sju våningsplan blir Ioffice största anläggning, med faciliteter som gym och en stor hörsal för upp till 130 personer.  – Vår expansion är ett kvitto på att hårt arbete lönar sig, säger Homan Tehrani, vd för Ioffice.  

Ioffice fortsätter växa. Marknaden för coworking ökar och allt fler företag intresserar sig för kontorslösningar med flexibla hyresavtal och anpassningsbara kontorsytor. När Ioffice, som redan har åtta anläggningar i Stockholm, fick erbjudandet att göra om ytterligare en fastighet i Stockholms innerstad till coworking, nappade de direkt.

– Det finns en stor efterfrågan från kunderna att fortsätta expandera. Bara runt hörnet ligger vår anläggning på Olof Palmes Gata och på Kungsgatan ytterligare tre. Tillsammans med den nya anläggningen på Sveavägen kommer vi inom radien av några få hundra meter ha närmare 18 000 kvadratmeters kontorsyta.  

Fastigheten som uppfördes under 1920-talet ger en storslagen känsla med stora fönsterpartier och välbevarade originaldetaljer från när huset byggdes. Interiört är fastigheten toppmodern med stora ytor för olika sociala aktiviteter som afterwork, events och den dagliga frukostbuffén. Här kommer hyresgästerna känna av den familjära profil som kännetecknar Ioffice.  

– Det blir en fullträff att sätta Ioffice prägel på den pampiga fastigheten, med den stora terrassen som pricken över i. Den kommer garanterat att bli en populär samlingsplats under de varma sommarmånaderna. 

Anläggningen på Sveavägen innebär att Ioffice har sammanlagt dryga 34 000 kvadratmeter. Att bolaget lyckats med bedriften att bli en av Sveriges ledande aktörer inom coworking förklaras av efterfrågan på flexibla kontorslösningar, men även att Ioffice fört en framgångsrik strategi internt.  

– Vi kommer att fortsätta vår resa med det som lett oss dit vi är idag – att sätta våra kunder i fokus. Det är vår affärsmodell och jag är övertygad om att det är vinnande koncept, säger Homan Tehrani. 

Inflyttningen är planerad augusti 2024.  

Läs vad fastighetsvärlden skriver om att Ioffice expanderar här:

För mer information, vänligen kontakta:  

Homan Tehrani, CEO, 076-339 33 35, homan@ioffice.se 

Karoline Palmqvist, Chief of operations, 070-374 36 27, karoline@ioffice.se 

Petra Nordlund, presskontakt, 070-856 40 36, petra.nordlund@greatness.se 

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.