Ioffice hyr årets största yta för coworking

bild som visar tidningsutklipp om ioffice coworking

Den 14 september stod det klart att Ioffice kommer öppna en ny anläggning på Sveavägen 32–36 i Stockholm, vilket uppmärksammades av bland annat Fastighetsvärlden och Fastighetsnytt. Kontorslokalen bestående av hela 5 720 kvadratmeter innebär att uthyrningen blir den åttonde största i Sverige under 2023, och allra största för coworking.

Sveavägen 32-36 är fördelad på sju våningsplan med faciliteter som gym, café och en stor hörsal för upp till 130 personer. Byggnaden som uppfördes under 1920-talet ger en storslagen känsla med stora fönsterpartier och välbevarade originaldetaljer från när huset byggdes. Interiört är fastigheten toppmodern med stora ytor för olika sociala aktiviteter som afterwork, och den dagliga frukostbuffén som väntar de blivande hyresgästerna.

Uthyrningen uppmärksammades av Fastighetsvärlden som förde in uthyrningen av Sveavägen 32-36 i sin lista över de största uthyrda kontorslokalerna i Sverige under 2023. Därmed registrerades Ioffice nya anläggning som årets största yta för coworking.

”Sveavägen uppfyller de kriterier vi önskar”

Ioffice som bara några månader tidigare meddelat att de även öppnar en ny anläggning i Göteborg, har i dagsläget inga planer på att sakta ner den pågående expansionen. 

– Vår ambition är att fortsätta vår tillväxt i samma takt som tidigare och den här storslagna fastigheten är ett steg i rätt riktning. Sveavägen uppfyller precis de kriterier vi önskar. Den har läget och faciliteterna som vi vet är de bästa förutsättningarna för en lyckad coworkinganläggning. När vi dessutom får sätta Ioffice tydliga prägel på fastigheten kommer det bli en riktig fullträff för våra hyresgäster, säger Nima Therani, CFO på Ioffice.

Läs också Fastighetsvärldens intervju med Ioffice vd Homan Therani som berättar om bolagets framtidsplaner: här.

Inflyttning är planerad till augusti 2024, så se till att boka in er i Ioffice nya kontorslokal innan platserna tar slut.  

Är du intresserad av att veta mer om Ioffice coworking erbjudande? Kontakta oss här.

För mer information om anläggningen. Läs också:

Coworkingbolag hyr 5 720 kvm – mitt i Stockholm

Ioffice expanderar – öppnar den tionde anläggningen

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.