Ioffice öppnar i Stockholm HUB

Idag öppnar kontorshotellskedjan Ioffice coworking i Stockholm HUB på Vasagatan 12. Med fyra våningar, inklusive takvåningen, fördelat på 3 000 kvadratmeter blir det Ioffice sjunde etablering i Stockholm.  
–  Då fler upptäcker nyttan med flexibla kontorslösningar ser vi en ökad efterfrågan, säger Homan Tehrani, vd för Ioffice. 

Ioffice är i en expansiv fas. Marknaden för coworking och kontorshotell ökar och intresset är stort. Pandemin har inneburit att många företag ser över sitt behov av fasta egna kontorslokaler med långa hyresavtal och tittar sig om efter andra lösningar. När Ioffice, som redan har 4 000 kvadratmeter kontorsyta på Vasagatan 10, fick erbjudandet av fastighetsägaren Nordic PM att göra om de fyra översta våningarna på Vasagatan 12, Stockholm HUB, till coworking var de inte sena på att nappa.  


– Med ytterligare 3 000 kvadratmeter kontorsyta får vi sammanlagt 7 000 kvadratmeter i ett coworking-kluster på Vasagatan. Vi har sedan tidigare två liknande kluster, på Kungsgatan och Drottninggatan, och vet att det uppstår synergieffekter och samverkan när två coworkingplatser ligger nära varandra, säger Homan Tehrani. 

 
Nyckeln till lokalerna har Ioffice precis fått och de första hyresgästerna har hunnit flytta in. I slutet av veckan påbörjar dock Ioffice en renovering i två av sina våningsplan. Det blir i samma familjära stil som symboliserar Ioffice övriga anläggningar. Eftersom man tillbringar så stor del av sin vakna tid på sin arbetsplats är Ioffice ambition att det ska kännas som att vara hemma.  

    
– Den 200 kvadratmeter stora takterrassen med fantastisk utsikt över Stockholm kommer definitivt att bli populär. När vädret tillåter ska vi ha trevliga sociala aktiviteter som garanterat blir utöver det vanliga, säger Homan Tehrani. 

 
Anläggningen på Vasagatan 12 blir Ioffice sjunde i Stockholm. Nyligen kunde de berätta att de även väntas öppna upp i Göteborg. Att Ioffice utökar förklaras av efterfrågan på flexiblare kontorslösningar, men även på vilket sätt vi idag vill arbeta. 

 
– Traditionellt kontorsarbete brukade innebära stängda dörrar till kontorsrummet. Hos oss ser vi att de flesta står öppna och att hyresgästerna vill ha en social gemenskap ihop även ifall de inte arbetar för samma bolag. Det är exakt så vi vill att det ska vara på Ioffice, att vi alla är där tillsammans, säger Homan Tehrani. 

För mer information, vänligen kontakta:  
Karoline Palmqvist, Chief of operations, 070-374 36 27, karoline@ioffice.se 

Petra Nordlund, presskontakt, 070-856 40 36, petra.nordlund@greatness.se 

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.