Ioffice öppnar sitt åttonde kontorshotell i Stockholm

Hög efterfrågan och hög beläggningsgrad resulterar i att Ioffice expanderar. Kontorshotell- och coworkingkedjan öppnar nu sin åttonde anläggning i Stockholm, på Olof Palmes gata 11 vid Hötorget.
– Det tog endast tre månader från första kontakt till kontrakt, säger Karoline Palmqvist, operativ chef på Ioffice.

För ett par veckor sedan kunde Ioffice avslöja att de öppnar sitt sjunde kontorskomplex i Stockholm. Nu kan den snabbväxande kontorshotell- och coworkingkedjan berätta att de snart slår upp portarna till sin åttonde anläggning. Från första kontakt med JLL, som företräder IF Metall, till färdigt kontrakt tog bara tre månader.  

4100 kvadratmeter

– En bra möjlighet får inte försittas. Efterfrågan på flexibla kontorslösningar är stor och vi har hög beläggningsgrad i våra övriga anläggningar i Stockholm. När JLL presenterade Olof Palmes gata 11 för oss såg vi direkt hur väl lokalerna och dess läge ett kvarter från Hötorget passar in i vårt övriga utbud, säger Karoline Palmqvist.  

Fastigheten ägs av IF Metall som själva suttit på ett av våningsplanen som Ioffice nu kommer att förfoga över. Det handlar om sammanlagt 4100 kvadratmeter som ska anpassas efter Ioffice behov. Det första våningsplanet kommer att stå färdigt för inflyttning till sommaren och under hösten får hyresgästerna även tillgång till det andra våningsplanet. 

 – Tillsammans med de nya lokalerna kan vi erbjuda sammanlagt 24 000 kvadratmeter coworking i centrala Stockholm, säger Karoline Palmqvist.

Ioffice skapar en unik upplevelse för sina hyresgäster och ser sig inte som en kontorshotellkedja utan en plats för coworking. Ett koncept Ioffice vill förstärka genom en personlig och familjär atmosfär som ska få alla att trivas. 

 – De flesta tillbringar mer av sin vakna tid på jobbet än i sitt hem. Då är ju vår uppgift att se till att alla även ska känna sig som hemma när de är hos oss. Det är den känslan vi ska arbeta in i väggarna på Olof Palmes gata 11 också, säger Karoline Palmqvist. 

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.