Ioffice växer och etablerar sig i Göteborg

Ioffice, en av Sveriges snabbast växande kontorshotell- och coworkingkedjor, expanderar sin verksamhet och öppnar upp i Göteborg. Idag har kedjan sex etableringar och letar aktivt efter nya lämpliga lokaler för fortsatt tillväxt.  
– I syfte att stärka varumärket tar vi med oss Greatness PR i samband med etableringen i Göteborg, säger Homan Tehrani, vd på Ioffice.    

Homan Tehrani, vd ioffice

Ioffice öppnade det första coworking- och kontorshotellet 2007 och finns idag på flera centrala adresser i Stockholm. Nu vill de expandera till landets näst största stad. En uttalad ambition hos Ioffice är att skapa en familjär känsla med hög servicenivå för hyresgästerna och med ett tydligt hållbarhetstänk. 

– Många av de vakna timmarna tillbringas på jobbet och det ska vara självklart att trivas på sin arbetsplats. Vi är duktiga på att skapa bra arbetsmiljö för våra kunder. Hos Ioffice ska kunden känna sig som hemma även på jobbet, säger Homan Tehrani.  
 
I takt med att Ioffice växer ser de behovet av att ta ett större helhetsgrepp över varumärket och sin kommunikation. Tillsammans med Greatness PR vill de spetsa till sina marknadsföringsinsatser.    


– Vi har en slimmad organisation och därför gillar vi att Greatness PR har en bred palett av både strategiska och operativa kompetenser inom de områden vi behöver, säger Homan Tehrani.   
 
Greatness PR är specialister på varumärke och kommunikation för små och medelstora företag inom business-to-business där målsättningen nu blir att bygga en tydligare marknadsposition för Ioffice.  

 
– Ioffice har potential till en större och starkare position på marknaden. Vår uppgift blir att plocka fram essensen och tillsammans med Ioffice bygga ett enhetligt varumärke som är intressant för deras intressenter, säger Magnus Sjöbäck, vd för Greatness PR. 
Ioffice planerar att öppna i Göteborg under februari månad 2024. 

För mer information, vänligen kontakta:  

 
Homan Tehrani, 076-3393 335, homan@ioffice.se 
Magnus Sjöbäck, 070-445 15 99, magnus.sjoback@greatness.se 

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.