Event

Vi på IOFFICE förstår att nöje och avslappning är en förutsättning för ett produktivt arbete, och att ha kul tillsammans stärker dessutom ett företags sammanhållning. Därför finns det på IOFFICE möjlighet att både delta i event anordnade av oss, och att hyra våra lokaler för att anordna egna. 

After work

En gång i månaden bjuder vi in alla våra kunder och anställda till after work i våra finaste lokaler. Det är ett perfekt tillfälle att nätverka och ha trevligt i en mindre formell miljö, att få inspiration till framtida projekt och att fira framgångar på jobbet. 

Trevlig musik, bar och två dryckesbiljetter per person ingår alltid, men ibland kryddar vi till det lite extra och har giveaways och samarbeten med andra företag, eller har ett AW med tema såsom inför halloween.

Årliga event

Utöver våra månatliga AW:s har vi också årligen återkommande evenemang som alla våra kunder är varmt välkomna till. På våren bjuder vi in till pingisturnering, och över jul anordnar vi tävling om vem som bygger det snyggaste pepparkakshuset. Självklart är allt helt kostnadsfritt!

Pingis
K37 - Terass

Hyr våra lokaler

Hos oss finns alla möjligheter att hyra lokaler för att anordna egna event för ditt företag. Vi har gott om fina lokaler i varierande storlek, och du kan till exempel hyra vår ljusgård, någon av våra terrasser eller något av våra matsalar. Du kan dessutom hyra personal, och beställa snacks, mat och dricka (inklusive alkohol) till firmafester, egna AW:s eller andra event.

Hur kan vi hjälpa dig?

Om du har frågor om våra event, eller är intresserad av att hyra våra lokaler är du varmt välkommen att höra av dig till event@ioffice.se så berättar vi allt du behöver veta!

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.