Lotta sätter kundernas behov i centrum på Ioffice

Teamleader Ioffice

Med en positiv inställning och förmåga att finna lösningar är Lotta Sollén som klippt och skuren för rollen som teamleader för receptionisterna på Ioffice. I rollen ser hon till att möta personalens behov och stötta deras arbete med att leverera högklassig service ute på anläggningarna.

– Att personalen trivs är oerhört viktigt för att driva en lyckad verksamhet och ge rätt förutsättningar till våra kunder. Det bidrar till en bättre arbetsmiljö för alla som är verksamma i Ioffice lokaler, säger Lotta Sollén.

Lotta Sollén har mångårig erfarenhet av servicebranschen och har tidigare arbetat inom olika restaurang- och konferensverksamheter. I närmare tre år har hon arbetat på Ioffice där hon förutom rollen som teamleader för receptionisterna även ser till att projektera och ansvara över olika event som sker på anläggningarna.

– Jag trivs väldigt bra och kan ofta längta efter att komma in till kontoret och träffa alla härliga kollegor. Främst är det helheten jag uppskattar, dels den positiva stämningen som finns inom verksamheten, dels möjligheten att få åka ut till anläggningarna och träffa så många spännande personer.  

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

– Vi börjar alltid arbetsdagen med ett morgonmöte tillsammans med cheferna. Därefter kontaktar vi de olika receptionisterna för att planera och strukturera dagens arbetsuppgifter. Det blir ofta mycket samtal med personalen för att se till att allt flyter på som det ska. Jag arbetar även mycket med planering inför kommande event, på så vis är det väldigt varierande arbetsuppgifter.

Vilka är dina främsta egenskaper som du bidra med på Ioffice?

– Jag är en positiv person och vill se till att alla i min omgivning mår bra. Under mina år inom service har jag fått ett öga för vad som är viktigt att prioritera i branschen. Både när det kommer till att försöka effektivisera arbetsstrukturer och hur vi gemensamt bidrar med en stark företagskultur med god sammanhållning.

Lotta är nu är i full gång med att planera kommande projekt, inte minst etableringen av en ny anläggning.

– Framöver kommer jag att fokusera mycket på några event som vi ska genomföra, dessutom är vi väldigt spända på etableringen av anläggningen på Olof Palmes Gata. Processen med att planera för framtida projekt blir rolig när man får ett stort förtroende och inflytande. Jag har nog aldrig varit med om chefer som är så stöttande och lyhörda, det är något som jag verkligen uppskattar med att arbeta på Ioffice.

Mycket av Lottas arbetet sker i nära samarbete med Elisabeth Åslund, som även hon arbetar med personalfrågor på Ioffice. Läs mer om henne här.

Lär känna personerna bakom Ioffice.

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.