Ny undersökning: Hög kundnöjdhet hos IOFFICE

Hög kundnöjdhet hos IOFFICE kunder 

Nyligen genomförde IOFFICE en enkätundersökning till alla verksamma i någon av företagets lokaler. Resultatet visar att en stor majoritet är nöjda med allt från service och bemötande till kvalitén på kontorsrummen och de tjänster som erbjuds. Dessutom uppger 85 procent av de tillfrågade att de absolut eller förmodligen skulle rekommendera IOFFICE till andra som söker kontorslokaler.   

– Det är glädjande att våra kunder även fortsatt är så nöjda. Vår strategi, att växa genom att leverera service i världsklass i familjära kontorsmiljöer lönar sig, säger Karoline Palmqvist, operativt ansvarig på IOFFICE. 

Totalt deltog 331 personer i undersökningen. Kunderna fick tycka till om det mesta gällande kvalitetsnivån på de olika kontorshotellen och servicen som ges. Samtliga respondenter är verksamma i någon av IOFFICE kontorshotell i Stockholm: Kungsgatan, Drottninggatan respektive Vasagatan.  

Centralt läge för coworking rankas högt 

Just närheten och de centrala lägena på kontorshotellen är något som kunderna uppmärksammar som den allra största fördelen. Ytterligare fördelar som rankas högt i undersökningen är flexibiliteten, kontorsmiljön och frukosten.  

Sammantaget visar undersökningen en mycket hög kundnöjdhet bland respondenterna, där 95,1 procent uppger att kvaliteten på de tjänster som IOFFICE erbjuder är bra eller mycket bra.  

En liknande fråga ställdes även gällande kvaliteten på kontorsrummen och de gemensamma ytorna som finns att tillgå, där 93,9 procent uppger att dessa är bra respektive mycket bra. Även personalen på IOFFICE fick god respons från de svarande, där 84,8 ansåg att de var nöjda respektive mycket nöjda med personalens arbete.  

– Våra kunders åsikter bidrar till att vi tillsammans kan hjälpas åt att förbättra arbetsdagen och skapa kontorsmiljöer där människor trivs.    

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.