Succé för pingisturnering på kontorshotells- och coworkingkedjan

Förra veckan anordnade Ioffice en pingisturnering för sina hyresgäster på en av kontorshotellets adresser i centrala Stockholm. Deltagarna, 60 personer från 40 olika företag visade upp sin entusiasm och energi när de spelade mot varandra och skapade en fantastisk gemenskap.

– Det är viktigt med balans mellan arbete och fritid och en gemensam aktivitet kan bidra till ökad produktivitet, bättre samarbete och trivsel, säger Homan Tehrani, VD på Ioffice.

Under turneringen fick deltagarna också chansen att mingla med hyresgäster från andra kontorshotell som Ioffice driver i Stockholm, och som de kanske inte träffat tidigare. Ett uppskattat evenemang och ett bra tillfälle att koppla av och umgås med andra kollegor.

– Jag har alltid gillat pingis och det var fantastiskt kul att få spela mot andra människor på kontorshotellet, säger årets vinnare, Mats Marcelius från företaget Infoweaver.

Ioffice egen personal uttrycker också sin tillfredsställelse över evenemanget.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra hyresgäster en trevlig och avkopplande aktivitet mitt i en hektisk arbetsvecka. Vi tror på vikten av att skapa en gemenskap på arbetsplatsen och vi hoppas att turneringen kan bidra till det, säger Karoline Palmqvist, Chief Operating Officer.

Sammanfattningsvis menar Ioffice att det finns många fördelar med att skapa en trevlig och avslappnad atmosfär på kontoret. En pingisturnering är bara en av många aktiviteter som kan bidra till att förbättra arbetsmiljön och stärka samarbetet mellan kollegor och företag.

Här är turneringens topp tre placeringar:

1:a: Mats Marcelius, Infowear, sitter på Drottninggatan 33.

2:a: Stefan Fältén, Human IT, sitter på Vasagatan 10

3:a Julia Bäckman, Kindly AB, sitter på Kungsgatan 64

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.