Victoria bidrar med gemenskap i rollen som eventansvarig 

Victoria Eriksson eventansvarig

Victoria jobbar som eventansvarig på Ioffice och är mer än bara en organisatör. Med sin kreativa och målmedvetna inställning är hon engagerad i att skapa en gemenskap som omfamnar både kollegor och hyresgäster.  

Hej Victoria! Vad fick dig att vilja arbeta hos Ioffice? 

– Jag fick intrycket av att de som jobbade här verkade trivas bra och bry sig om varandra. En annan sak som lockade mig var att få vara en del av Ioffice tillväxtresa. Jag såg en potential i att få växa och utvecklas i min roll.  

– Ioffice är ett otroligt flexibelt och lyhört företag. Vi är anpassningsbara och snabba på att göra de förändringar som krävs. Alla som jobbar här har en tydlig framåtanda och vill utvecklas. Det är en härlig och inspirerande miljö att arbeta i. 

Victoria som började på Ioffice för drygt ett år sedan upptäckte snabbt att hennes egenskaper var som klippt och skurna för att ta sig an arbetsuppgifterna.   

– Att vara eventansvarig kräver att man både är kreativ och handlingskraftig. Jag tycker det är spännande med kreativ konceptutveckling och tänka ut nya sätt att skapa gemenskap, men jag har även en organisatorisk sida där jag kavlar upp ärmarna och ser till att saker blir gjorda. Därför passar rollen mig helt perfekt.  

Hur vill du utveckla Ioffice evenemang? 

– Jag vill skapa gemenskap genom fler tillfällen för sociala möten och föreläsningar. Det ska alltid finnas möjlighet att knyta nya kontakter hos Ioffice. Fördelen med att sitta på ett kontorshotell är att det alltid finns människor i din omgivning som du kan prata eller kanske luncha med, det gäller bara att ta första steget.  

Alla kanske inte tar initiativ till småprat vid kaffeautomaten, men då finns det evenemang där man kan lära känna sina kontorsgrannar. Jag kanske inte är den som tar för mig på ett mingel, utan föredrar event som är uppbyggda kring en gemensam aktivitet eller uppgift. Framöver ser jag fram emot att planera många spännande evenemang på vår nya fina terrass i Göteborg. 

Vilka personliga egenskaper bidrar du med till Ioffice? 

Jag är en positiv och tillmötesgående person som värdesätter en atmosfär där alla känner sig trygga och sedda. Självklart kan man inte alltid se och höra alla, men att svara på ett mejl kan man alltid göra och det är viktigt för mig – jag svarar alltid snabbt på mejl.   

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.