— Våra anläggningar

Kontorshotell och coworking i centrala stan

Våra familjära och moderna kontors- och konferensrumslokaler finns mitt i centrala Stockholm, och snart även i Göteborg. Med ett särskilt intresse för neurodesign – det vill säga hur inredning kan minska stress, gynna välmående och öka produktiviteten – har vi med noggrant utvalda färger, ljussättning, material och akustik skapat kreativa arbetsmiljöer som värnar om våra kunders välmående.

Personlig service och familjär stämning

IOFFICE erbjuder förstklassig service med hälsa och välmående i fokus. Medan ni fokuserar på er verksamhet, fokuserar vi på dig och dina medarbetare. Tillsammans skapar vi en harmonisk arbetsmiljö där alla är med och påverkar. Hos IOFFICE är den personliga servicen högsta prioritet och vi anpassar kontorslösningar och arbetsplatser för varje företag.

Kungsgatan 37

Kungsgatan 37 är vår äldsta anläggning. Vi flyttade in år 2009 och sedan dess har vi växt så det knakar. På K37:s 1500 kvadratmeter kan du ta en paus från jobbstressen och njuta av vår fina terrass med utsikt över de berömda Kungstornen mitt i Stockholm.

Ljusgård

Kungsgatan 60

2018 slog vi upp dörrarna till vår andra anläggning, på Kungsgatan 60, och det kändes fantastiskt att kunna förse våra kunder med ytterligare 2000 kvadratmeter kontorshotell och coworkingyta med en storslagen känsla och ett läge mitt i stan. I hjärtat på K60 finner du vår alldeles unika ljusgård. Här kan du unna dig en fika, gå på AW eller varför inte bara bada i ljuset.

Kungsgatan 64

År 2021 växte vi med ytterligare 4000 kvadratmeter på Kungsgatan 64. Med en fräsch och trivsam inredning kan vi förse våra kunder med ett av våra snyggaste kontorshotell. Här finner du även vår största anläggning. Kom och koppla av i vår fina lounge och njut av den trivsamma miljön!

Vasagatan 10

Samma år som K64 öppnades utökade vi vår verksamhet med ytterligare 2000 kvm på Vasagatan 10. Här kan du njuta av det trivsamma och stora lunchutrymmet som bjuder in till mingel och nya kontakter.

Drottninggatan 33

År 2022 öppnade vi vår femte anläggning med det i särklass bästa läget i stan. Om våra övriga anläggningar är centralt belägna i Stockholm så är den här om möjligt ännu mer central. På Drottninggatan 33 ser du ut över Sergels torg och Stockholms innerstads härliga puls. D33 är dessutom kanske vår mest visuellt tilltalande anläggning!

Drottninggatan 32

På Drottninggatan 32 har IOFFICE en 3200 kvadratmeter stor coworkinglokal. Kontorshotellet ligger centralt och består av tre våningsplan med kontor, coworkingplatser samt mötes- och konferensrum. Det centrala läget på Drottninggatan gör det enkelt att hitta hit med kollektivtrafiken, och utanför dörren finns ett stort utbud av restauranger och butiker.

Vasagatan 12

IOFFICE fortsätter att växa i Stockholm! I SthlmHUB på Vasagatan finns en av våra nyaste anläggningar, mittemot Stockholms Centralstation och därmed också tunnelbana, pendeltåg och tåg till övriga delar av Sverige. Med andra ord – en perfekt anläggning för pendlare! Av byggnadens totalt 8000 kvadratmeter har IOFFICE 3000, fördelat på fyra våningsplan. Här kan du dessutom njuta av en fantastisk utsikt från vår stora takterrass, och delta i samtal med kollegor och andra hyresgäster i den välkomnande loungen.

Olof Palmes gata 11

Det senaste tillskottet i vårt kontorshotell- och coworkingutbud ligger på Olof Palmes gata 11. Totalt 4100 kvadratmeter ska anpassas efter IOFFICE:s standard och behov, och första våningsplanet kommer att stå färdigt för inflyttning till sommaren. Under hösten kommer även andra våningsplanet att finnas tillgängligt för uthyrning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.