— Våra anläggningar

Coworking med eget kontor och flexibla platser i Stockholm och Göteborg

IOFFICE har coworking med kontors- och konferenslokaler i centrala Stockholm och Göteborg. Medan ni fokuserar på er verksamhet, fokuserar vi på dig och dina medarbetare. Personlig service och familjär stämning är vår högsta prioritet och vi anpassar ert kontor efter era önskemål. Välkommen till oss!

Kungsgatan 37

Vår första anläggning som öppnade 2009. På K37:s 1500 kvadratmeter kan du ta en paus från jobbstressen och njuta av vår fina terrass med utsikt över de berömda Kungstornen mitt i Stockholm.

Ljusgård

Kungsgatan 60

I hjärtat på K60 finner du vår alldeles unika ljusgård. Här kan du unna dig en fika, äta frukost, gå på AW eller varför inte bara njuta av ljuset?

Kungsgatan 64

Med trivsam inredning och stora fönster är K64 kanske ett av våra snyggaste kontorshotell. Kom och koppla av i vår fina lounge och njut av den trivsamma miljön!

ÖPPNAR I AUGUSTI

Sveavägen 34

Här erbjuds du eget kontor eller flexibla platser, flera terasser, en stor innergård, en tidigare kyrkosal för större event, café, nyrenoverat gym, lounger, konferensrum och all service du behöver för att göra ett bra jobb.

Vasagatan 10

Närmare centralstationen går knappast att ha kontor. På V10 kan du bland annat njuta av det trivsamma och stora lunchutrymmet som bjuder in till mingel och nya kontakter.

Drottninggatan 33

Om våra övriga anläggningar är centralt belägna i Stockholm så är D33 kanske vår mest centrala. Här har du utsikt över Sergels torg och känner Stockholms innerstads härliga puls.

Drottninggatan 32

Kontorshotellet ligger centralt mitt i stan och består av tre våningsplan med kontor, coworkingplatser samt mötes- och konferensrum. Utanför dörren finns ett stort utbud av restauranger och butiker.

Vasagatan 12

Perfekt kontor för dig som pendlar eller åker kommunalt! Tunnelbana, pendeltåg och tåg till övriga delar av Sverige finns bokstavligen runt knuten. Här kan du dessutom njuta av en fantastisk utsikt från vår stora takterrass, och delta i samtal med kollegor och andra hyresgäster i den välkomnande loungen.

Olof Palmes gata 11

Med Hötorget runt hörnet hittar du coworking med både eget kontor och flexibla arbetsplatser med tillgång till mötes- och konferensrum. I närområdet finns oändligt med lunchmöjligheter i bland annat Kungshallen och Hötorgshallen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.