— Våra anläggningar

Kontorshotell och coworking i centrala stan

Våra familjära kontors- och konferensrumslösningar finns mitt i centrala Stockholm och snart även i Göteborg. Kontorslösningarna är framtagna för att öka effektivitet och välmående och samtidigt minska stress. Med ett särskilt intresse för neurodesign, hur inredning kan minska stress, gynna välmående och öka produktiviteten, har vi med noggrant utvalda färger, ljussättning, materialval och akustik skapat kreativa kontors- och arbetsmiljöer som värnar våra kunders välmående.

Personlig service och familjär stämning

Ioffice erbjuder förstklassig service med hälsa och välmående i fokus. Medan ni fokuserar på er verksamhet så fokuserar Ioffice på dig och dina medarbetare. Tillsammans ser vi till att skapa en harmonisk arbetsmiljö där alla är med och påverkar. Hos Ioffice är den personliga servicen av högsta prioritet och vi anpassar kontorslösningar och arbetsplatser för varje företag.

Kungsgatan 37

Kungsgatan 37 är vår äldsta anläggning, vi flyttade in under 2009 och sedan dess har vi växt så det knakar. På K37 kan du ta en paus från jobbstressen i våra 1500 kvadratmeter och njuta av vår fina terrass som blickar över de berömda Kungstornen mitt i Stockholm.

Kungsgatan 60

2018 slog vi upp dörrarna för vår andra anläggning på Kungsgatan 60. Vi är glada och stolta över att kunna förse våra kunder med ytterligare 2000 kvadratmeter kontorshotell med en storslagen känsla och ett läge mitt i stan. I hjärtat på K60 finner du vår alldeles unika ljusgård, här kan du unna dig en fika, gå på AW eller varför inte bara bada i ljuset.

Kungsgatan 64

2021 fortsatte vår tillväxt med 4000 kvm på Kungsgatan 64. Med en fräsch och trivsam inredning kan vi förse våra kunder med ett av våra snyggaste kontorshotell. Här finner du vår största anläggning, kom och koppla av i vår fina lounge och njut av den trivsamma miljön.

Vasagatan 10

Samma år som K64 öppnades utökade vi med ytterligare 2000 kvm till vår verksamhet. Här kan du njuta av det trivsamma och stora lunchutrymmet som bjuder in till mingel och nya kontakter.

Drottninggatan 33

2022 öppnar vi vår femte anläggning med det i särklass bästa läget i stan, om våra övriga anläggningar är centralt belägna i Stockholm så är det här om möjligt ännu mer centralt. På Drottninggatan 33 ser du över Sergels torg och stadens härliga puls, allt detta i vår snyggaste anläggning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.