— Våra anläggningar

Vackra kontor mitt i stan

På IOFFICE har vi ett särskilt intresse för neurodesign, alltså hur inredning kan gynna vårt välmående och öka vår produktivitet. Just därför har vi vår alldeles egna inredningsdesigner som tar just detta i beaktning. Med noggrant utvalda färger, form, ljussättning, materialval och akustik, har vår erfarne inredningsdesigner Katarina Strauss hjälpt oss att skapa en miljö som värnar om ditt välmående och dina sinnen.

Våra kontor är framtagna på ett sätt som ska minska stress och istället öka effektivitet och välmående. Vi lutar oss mot forskning av hjärnforskare som forskat på hur våra hjärnor påverkas av den miljö vi befinner oss i och hur vi tack vare den fysiska miljön kan främja vårt välmående, prestation och hälsa. Våra primitiva överlevnadsinstinkter lever kvar än idag, ljus, natur och symmetri är några exempel på sådant som vi mår bra av. Hjärnan är det organ som väcker känslor och skapar tankar hos oss och därför är det vitalt för vårt mående och våra prestationer. På IOFFICE värnar vi om din hjärna, vi värnar om din verksamhet.

Kungsgatan 37

Kungsgatan 37 är vår äldsta anläggning, vi flyttade in under 2009 och sedan dess har vi växt så det knakar. På K37 kan du ta en paus från jobbstressen i våra 1500 kvadratmeter och njuta av vår fina terrass som blickar över de berömda Kungstornen mitt i Stockholm.

Kungsgatan 60

2018 slog vi upp dörrarna för vår andra anläggning på Kungsgatan 60. Vi är glada och stolta över att kunna förse våra kunder med ytterligare 2000 kvadratmeter kontorshotell med en storslagen känsla och ett läge mitt i stan. I hjärtat på K60 finner du vår alldeles unika ljusgård, här kan du unna dig en fika, gå på AW eller varför inte bara bada i ljuset.

Kungsgatan 64

2021 fortsatte vår tillväxt med 4000 kvm på Kungsgatan 64. Med en fräsch och trivsam inredning kan vi förse våra kunder med ett av våra snyggaste kontorshotell. Här finner du vår största anläggning, kom och koppla av i vår fina lounge och njut av den trivsamma miljön.

Vasagatan 10

Samma år som K64 öppnades utökade vi med ytterligare 2000 kvm till vår verksamhet. Här kan du njuta av det trivsamma och stora lunchutrymmet som bjuder in till mingel och nya kontakter.

Drottninggatan 33

2022 öppnar vi vår femte anläggning med det i särklass bästa läget i stan, om våra övriga anläggningar är centralt belägna i Stockholm så är det här om möjligt ännu mer centralt. På Drottninggatan 33 ser du över Sergels torg och stadens härliga puls, allt detta i vår snyggaste anläggning.

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.