— Anläggning

Kungsgatan 64,
Stockholm

De stora fönstren och den trivsamma inredningen gör detta till ett väldigt ljusast och trevligt kontorshotell, och det är också ett av våra största! Vi erbjuder främst egna kontor, men här finns även möjlighet att ha flexibel plats i ett kontorsrum som du delar med andra.

Lokalen har gott om mötes- och konferensrum, lounger, telefonrum och gemensamma ytor för mingel och samtal. Garage finns i huset, med möjlighet att hyra plats.

Här hittar du kontor med:

Plats för 2 – 150 personer.
Eget rum.
Flexibel plats i delat kontorsrum.
Frukost varje dag.
Flexibla arbetsplatser
Reception, konferensrum, mötesrum, telefonbås, kök, cykelrum, dusch, garage och all service du behöver för att göra ett bra jobb.

Andra IOFFICE-kontor i närheten: Kungsgatan 37, Kungsgatan 60 och Olof Palmes gata 11.

IOFFICE kontorshotell på Kungsgatan 64 består av två sammanfogade byggnader på Klara Norra Kyrkogata och Kungsgatan. Byggnaden är grönklassad, vilket betyder att den har högt kulturhistoriska värde från historiskt, kulturhistoriskt, miljömässigt och konstnärligt perspektiv.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Jobbar du helst hemma, men
  behöver boka mötesrum ibland? Vill du ha en professionell adress och hjälp med posthantering? Med vårt virtuella kontor har du din adress och posthantering hos oss och får förmånliga priser på mötes- och konferensrum.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flexibelt kontor

  Om du väljer flexibel plats får du
  tillgång till delade, tysta kontorsrum och sociala lounger på alla våra adresser. Flexibel plats är perfekt för dig som inte har behov av eget kontor, men fortfarande vill ha en social arbetsplats. Vi erbjuder både månadsbetalning och dagspass.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Stäng dörren om er skräddarsydda
  arbetsplats och nätverka med andra spännande företag i reception, konferensrum, kök och lounge. Eget kontor, liksom daglig frukostbuffé, finns för både små och stora företag – växer ni, så växer kontoret med er!

  Kontakta oss för offert

  Vi har varit hyresgäster hos IOFFICE på Kungsgatan 60 i över ett och ett halvt år. Det som sticker ut med IOFFICE är framförallt dess familjära känsla, IOFFICE inkluderar frukost varje dag och en personal som alltid har ett glatt bemötande, erbjuder utmärkt service och är genuint intresserade av att hjälpa till. Deras lokaler är fina och ligger mycket centralt i Stockholm.
  Isak Persson Loopia

  — Faciliteter

  Ett pris där allt ingår

  Receptionsservice

  I våra receptioner möts alla gäster av trevlig personal och bjuds på vårt goda kaffe. Inför era möten och konferenser kan vi ordna frukost, fika och lunch.

  Flexibilitet

  Korta bindningstider, från 3 mån och uppåt, och kontor i olika storlekar gör det enkelt för ert företag att växa utan att behöva flytta.

  Wi-Fi

  Snabbt och stabilt WiFi är en självklarhet för oss. Du och dina kunder slipper spilla tid på krånglande nätverk.

  Post & paket

  Vi frankerar och skickar ut post dagligen och tar även emot paket för alla våra kunder. Receptionerna är bemannade alla vardagar, året runt.

  Frukost, kaffe & te

  Med vår dagliga och varierade frukostbuffé får du och dina medarbetare de förutsättningar
  ni behöver för att ta er an arbetsdagen med energi.

  Städning

  Vi investerar i ett helt team som arbeta på varje anläggning. Därmed har vi regelbunden städning, fix och plock för att upprätthålla en miljö som är ren och trevlig.

  — Bildgalleri

  Utforska Kungsgatan 64

  — Hitta hit

  Här finns IOFFICE

  Google maps

  Gå till Google maps

  Hitta med SL

  Gå till SL

  Kom och ta en kaffe!

  Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

   Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.