— Vad vi erbjuder

Coworking för samverkan mellan människor

På IOFFICE brinner vi för coworking. Coworking är inte bara en smidig ekonomisk lösning, utan även en väg till samverkan och nätverkande mellan människor. Att sitta i en kontorsmiljö omgiven av drivna och kompetenta människor och företag är inspirerande och främjar kreativitet.

Alla företag som hyr kontorsplats bildar en dynamisk kunskapsbank, och vi uppmuntrar ett delande av denna kunskap för att nya idéer ska kunna gro och växa. En förutsättning för detta är möjlighet till samtal, antingen över en kopp kaffe eller i något av våra många mötesrum. Ta chansen att bolla idéer med dina kontorsgrannar, som kanske jobbar i en annan bransch och har en helt annan infallsvinkel på ditt arbete.

Våra kontorsmiljöer är uppbyggda utifrån principen att halva utrymmet utgörs av kontorsplatser, och den andra halvan av gemensamma utrymmen där kollegialt utbyte främjas och du som hyresgäst både kan umgås och arbeta.

Coworking bidrar till trivsel

Gemenskap och relationer är något som vi på IOFFICE värdesätter. Efter covid 19-pandemin har det blivit allt vanligare att arbeta hemifrån. Det kan tyckas vara en smidig lösning och i vårt digitala samhälle är det mycket som är möjligt att göra från ett hemmakontor. Däremot är det inte nödvändigtvis det bästa för det psykiska välmåendet, och många upplever både ensamhet och svårt med gränsdragning mellan hem och kontor vid för mycket arbete hemifrån. Vi erbjuder ett hemtrevligt kontor som möjliggör fokuserat arbete och en känsla av kollegial sammanhållning – och vårt mål är att du ska trivas lika bra på kontoret som hemma.

Vi prioriterar också att anordna evenemang för våra kunder. Delta i pingisturnering, pepparkakshusbygge eller häng med på någon av våra gemensamma afterwork och fira era senaste triumfer. Allt blir roligare när man gör det tillsammans!

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Coworking – mer än en arbetsplats

  På semestern är vi vana att njuta av hotellservice. På IOFFICE ger vi dig en liknande upplevelse fast för kontoret, som underlättar vardagen för dig och dina anställda. Ni behöver inte tänka på kaffet, städningen och varuleveranser. Vi tar hand om det så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

  På IOFFICE får alla ett personligt bemötande av vår proffsiga och tillmötesgående personal i receptionen. Varje dag kan du dessutom njuta av en stor frukostbuffé och gott kaffe.

  Mötesrum

  Att byta arbetsmiljö kan vara bra för både inspiration och kreativitet. På IOFFICE finns fräscha mötesrum av varierande storlek, och du kan variera var du sitter efter dagsbehov. Mötesrummen bokas enkelt via vår hemsida.

  Coworking ger bättre ekonomiska förutsättningar

  Ibland räcker det inte hela vägen med en bra affärsidé. God ekonomi för ditt företag är en förutsättning för bolagets överlevnad. I vanliga fall behöver ett företag själv stå för alla utgifter, stora som små. På IOFFICE coworking spaces kan vi däremot förhandla oss till bättre priser tillsammans. Det kan röra allt från lokalvård till kaffe, kopieringspapper och elpriser. Naturligtvis sparar företag också pengar på att dela på utgifter för gemensamma utrymmen, vilket annars innebär en stor kostnad för kontor med centrala lägen.

  Coworking för ökad hållbarhet

  Vi lever på en planet som alla måste ta ansvar för och vara rädda om. Coworking kan vara ett sätt att bidra till ökad hållbarhet då företag delar på resurser och leveranser i stället för att köpa in egna.

  Hållbarhet är viktig utifrån flera perspektiv utöver det ekologiska, såsom det sociala och det samhällsekonomiska. Genom att exempelvis säkerställa jämlikhet och jämställdhet i alla led, att inreda klimatsmart och att värna om ekonomiska lösningar som gynnar både företag och anställda har coworking stora möjligheter att bidra till en hållbarare värld ur fler än ett perspektiv.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Jobbar du helst hemma, men
  behöver boka mötesrum ibland? Vill du ha en professionell adress och hjälp med posthantering? Med vårt virtuella kontor har du din adress och posthantering hos oss och får förmånliga priser på mötes- och konferensrum.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flexibelt kontor

  Om du väljer flexibel plats får du
  tillgång till delade, tysta kontorsrum och sociala lounger på alla våra adresser. Flexibel plats är perfekt för dig som inte har behov av eget kontor, men fortfarande vill ha en social arbetsplats. Vi erbjuder både månadsbetalning och dagspass.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Stäng dörren om er skräddarsydda
  arbetsplats och nätverka med andra spännande företag i reception, konferensrum, kök och lounge. Eget kontor, liksom daglig frukostbuffé, finns för både små och stora företag – växer ni, så växer kontoret med er!

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn