— Vad vi erbjuder

Coworking för samverkan mellan människor

På IOFFICE brinner vi för coworking. Vi lever på en planet som alla måste ta ansvar för och vara rädda om. Coworking kan vara ett sätt att bidra då företag delar på resurser i stället för att köpa in eget.

Coworking bidrar även till samverkan och nätverkande mellan människor. Att sitta i en kontorsmiljö bland duktiga, drivna människor och företag är inspirerande och främjar kreativitet. Ta del av den stora kunskapsdelningen som uppstår vid coworking!

Coworking bidrar till trivsel

Gemenskap och relationer är något som vi på IOFFICE värdesätter. Alla företag som hyr kontorsplats hos oss bildar en smältdegel av dynamik och samverkan. Coworking när det är som bäst helt enkelt. Idéer skapas när det finns möjlighet till samtal, antingen över en kopp kaffe eller i något av våra många mötesrum.

Våra kontorsmiljöer är uppbyggda utifrån principen att halva utrymmet utgöra kontorsplatser och resterande 50 procent av gemensamma utrymmen dit du som hyresgäst kan umgås och arbeta i trevliga miljöer med möjlighet till kollegialt utbyte.

Ta chansen att bolla idéer med dina kontorsgrannar, som kanske jobbar i en annan bransch och har en helt annan infallsvinkel på din situation. Eller häng med på någon av våra gemensamma afterwork och fira era senaste triumfer. Allt blir roligare när man gör det tillsammans.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Coworking ger bättre ekonomiska förutsättningar

  Ibland räcker det inte hela vägen med en bra affärsidé. God ekonomi för ditt företag är en förutsättning för bolagets överlevnad. Det finns flera poster som företag i vanliga fall självt måste stå för. Men på IOFFICE coworking spaces kan vi förhandla oss till bättre priser tillsammans. Det kan vara på allt från lokalvård till kaffe, kopieringspapper och elpriser. Naturligtvis sparar företag också pengar på att dela på utgifter för gemensamma utrymmen, en stor kostnad för centrala lägen.

  Vi tror att IOFFICE kontorsanläggningar kan bjuda dig på bästa läget i stan. Ett centralt kontor tilltalar många kunder och samarbetspartners. Du har tillgång till våra anläggningar dygnet runt.

  Coworking – mer än en arbetsplats

  På semestern är vi vana att njuta av hotellservice. På IOFFICE ger vi er en liknande upplevelse fast för kontoret, som underlättar vardagen för dig och dina anställda. Ni behöver inte tänka på kaffet, städningen och varuleveranser. Vi tar hand om det så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

  På IOFFICE får alla ett personligt bemötande av vår härliga personal i receptionen. Och varje dag kan du njuta av en stor frukostbuffé med gott kaffe.

  Mötesrum

  Att byta arbetsmiljö kan vara bra för både inspiration och kreativitet. På IOFFICE finns fräscha mötesrum av varierande storlek. Mötesrummen bokas enkelt via vår hemsida.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Hos oss kan du ge ditt företag möjlighet till en bra företagsadress utan att dra på ditt företag stora kostnader och långa hyresavtal. Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flex

  Du kan hyra en flexplats eller loungeplats hos oss. Du kan antigen köpa ett månadsabonnemang eller dagspass. Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar. Du kan antigen välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller på våra arbetsplatslounger.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Hos oss kan du hyra eget kontorsrum med 1 arbetsplats till stora kontorslösningar upp till 100 platser. Priset på rummet beror på rummets storlek. Vi erbjuder egna kontorsrum på alla våra anläggningar. Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn