— Vad vi erbjuder

Utforska våra erbjudanden

Coworking, eller kontorskollektiv, är ett populärt koncept som blivit väldigt populärt och det är också något som vi på IOFFICE brinner för. 

Vi lever på en planet som vi alla måste ta ansvar för och vara rädda om. Coworking kan i viss mån bidra till det då det är en del i arbetet mot att försöka motverka överkonsumtion och matsvinn.

Coworking bidrar även till samverkan mellan olika människor och hjälper till med att styrka ert nätverk. Att sitta bland duktiga och drivna företag är inspirerande och främjar kreativitet och möten genom alla gemensamma aktiviteter. Ta del av den stora kunskapsdelningen som uppstår vid coworking! 

Men frågan är om det något som skulle kunna göra skillnad för dig och ditt företag?
Vi ska nu nämna ett helt gäng fördelar med coworking för att du ska få en klar bild av vad det skulle kunna betyda för dig och ditt företag. Om genomgången skulle väcka några funderingar får du gärna höra av dig till oss på IOFFICE. Vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Coworking ger trivsel 

  Gemenskap och relationer är något som vi på IOFFICE värdesätter. Alla företag som hyr lokaler av oss bildar en smältdegel av dynamik och samverkan, coworking när det är som bäst helt enkelt. Idéer skapas när det finns möjlighet till samtal, antingen över en kopp kaffe eller i något av våra många mötesrum.

  Ta chansen att bolla idéer med dina kontorsgrannar, som kanske jobbar i en annan bransch och har en helt annan infallsvinkel på din situation. Eller häng med på någon av våra gemensamma AW-event och fira era senaste triumfer. Allt blir roligare när man gör det tillsammans.

  Med våra glasfronter mellan kontoren skapas en organisk plattform för samverkan som stärks genom alla gemensamma utrymmen. Våra lokaler är uppbyggda utifrån principen att 50% av totala utrymmet ska utgöra kontorsplatser och 50% gemensamma utrymmen dit du som hyresgäst kan umgås och arbeta i trevliga miljöer med möjlighet till utbyte med kontorsgrannar.

  Coworking ger bättre ekonomi 

  Ibland räcker det inte hela vägen med en bra affärsidé, en god ekonomi för ditt företag är en förutsättning för bolagets överlevnad och ska det hålla i längden måste man se över sina fasta kostnader . Det finns flera poster som företag i vanliga fall självt måste stå för. När det är dags för förhandlingar kanske man är en ganska liten aktör, och då är det svårt att få ner priserna något nämnvärt.

  Men på IOFFICE coworking spaces i Stockholm kan vi förhandla oss till bättre priser tillsammans. Det kan vara på allt från lokalvård till kaffe, från kopieringspapper till elpriser. Naturligtvis sparar vi också pengar på att dela kostnaden för gemensamma utrymmen, något som är en stor post för centrala lägen. Denna kostnadsdelning för med sig många ekonomiska fördelar, som vi ska titta närmare på nu.

  Coworking har läget

  Det är inte alltid lätt att ha ett kontor i utkanten av stan, varken för kunderna eller för personalen. IOFFICE kan erbjuda coworking spaces i Stockholm på flera olika centrala platser. Det betyder att man lätt kan ta sig med flera färdmedel till våra anläggningar.

  En välkommen bonus är att det centrala läget öppnar möjligheten att få njuta av en härlig utsikt över vår vackra huvudstad från någon av våra 4 takterrasser på Kungsgatan 37.

  Vi tror att vi kan bjuda dig på bästa läget i stan. Det faktum att man har ett kontor centralt tilltalar många kunder och samarbetspartners och kan i det långa loppet ge ditt företag en fördel.

  Fullservice

  På semestern är vi vana att njuta av hotellservice. På IOFFICE ger vi er en liknande upplevelse fast för kontoret, som underlättar vardagen för dig och dina anställda. Ni behöver inte tänka på kaffet, städningen och varuleveranser. Låt oss ta hand om det åt er och fokusera istället på er kärnverksamhet.

  Vi på IOFFICE erbjuder våra kunder ett all-inclusive coworking/kontorshotell. Här får alla ett personligt bemötande av vår härliga personal i receptionen. Och varje dag dukas en frukostbuffé upp som våra hyresgäster kan avnjuta!

  Möteslokaler

  Ibland behöver närmaste arbetsgruppen ha ett ostört samtal, ibland är det storkunden som kommer för möte. Varje dag ser annorlunda ut, men behovet av bra möteslokaler i varierande storlek finns alltid där. 

  På alla våra coworking spaces i Stockholm finns fräscha rum för alla sorters möten. Vi erbjuder också ett antal fria timmar i mötesrum, när det passar er bäst. Rummen bokas enkelt via vår hemsida

  24/7 på våra coworking spaces

  Är du en morgonmänniska? Eller börjar kreativiteten slå till lagom när alla andra stämplar ut och går hem? Eller har du möten med kunder i andra tidszoner? Alla är olika, och det vet vi på IOFFICE. Därför håller vi våra coworking spaces öppna dygnet runt. Du och dina kunder ska alltid känna er välkomna.

  Utforska dina möjligheter med coworking hos IOFFICE

  På våra coworking anläggningar i Stockholm är allt färdigt för dig att göra det du är bäst på: utveckla ditt företag. Så skulle coworking kunna vara framtidens melodi för ditt företag? Vi på IOFFICE hoppas det och ser fram emot att höra från dig. Kontakta oss om du göra en bokning eller få mer information.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Hos oss kan du ge ditt företag möjlighet till en bra företagsadress utan att dra på ditt företag stora kostnader och långa hyresavtal. Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flex

  Du kan hyra en flexplats eller loungeplats hos oss. Du kan antigen köpa ett månadsabonnemang eller dagspass. Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar. Du kan antigen välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller på våra arbetsplatslounger.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Hos oss kan du hyra eget kontorsrum med 1 arbetsplats till stora kontorslösningar upp till 100 platser. Priset på rummet beror på rummets storlek. Vi erbjuder egna kontorsrum på alla våra anläggningar. Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10 - Flexplatser

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn