— Medlemskap

Virtuellt kontor

IOFFICE erbjuder en prisvärd kontorslösning för dig som vill ha en företagsadress i centrala Stockholm och snart även i Göteborg. Med ett virtuellt kontor hos oss ger du ditt företag en företagsadress utan att själv arbeta från våra anläggningar. Posthantering ingår självklart, och vi skyltar även med ditt företagsnamn i våra lokaler. Dessutom kan du boka ett mötesrum till rabatterat pris i våra förstklassiga kontorslokaler för dina kundbesök på samma adress.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Skaffa en attraktiv företagsadress med virtuellt kontor hos IOFFICE

  IOFFICE erbjuder flexibla kontorslösningar oavsett om du behöver ett kontor för 50 anställda, eller bara en företagsadress att koppla ditt företag till.

  Med vår virtuella kontorstjänst får du en företagsadress i hjärtat av Stockholm, och snart även i Göteborg. Receptionen tar emot paket och brev som är adresserade till ditt företag och meddelar dig om mottagna leveranser. Vi skyltar även med ditt företagsnamn i våra lokaler så att besökare tydligt kan se att ditt företag finns hos oss.

  Som virtuell kontorskund hos IOFFICE får du rabatt när du bokar mötesrum i våra lokaler. Har du bokat kundmöte hos oss välkomnar vår receptionist dina gäster och meddelar dig att du har besökare. Våra receptioner är bemannade alla vardagar på året.

  Flexibla avtal med kort bindningstid

  Hos IOFFICE erbjuder vi flexibla avtal med korta bindningstider, så att ditt företag har friheten att växa och byta adress vid behov. Med ett virtuellt kontor är uppsägningstiden en månad. Om du bestämmer dig för att omvandla din virtuella adress till ett permanent kontor hos oss blir övergången smidig.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Jobbar du helst hemma, men
  behöver boka mötesrum ibland? Vill du ha en professionell adress och hjälp med posthantering? Med vårt virtuella kontor har du din adress och posthantering hos oss och får förmånliga priser på mötes- och konferensrum.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flexibelt kontor

  Om du väljer flexibel plats får du
  tillgång till delade, tysta kontorsrum och sociala lounger på alla våra adresser. Flexibel plats är perfekt för dig som inte har behov av eget kontor, men fortfarande vill ha en social arbetsplats. Vi erbjuder både månadsbetalning och dagspass.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Stäng dörren om er skräddarsydda
  arbetsplats och nätverka med andra spännande företag i reception, konferensrum, kök och lounge. Eget kontor, liksom daglig frukostbuffé, finns för både små och stora företag – växer ni, så växer kontoret med er!

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn