— Medlemsskap

Virtuellt kontor i Stockholm

IOFFICE erbjuder en prisvänlig lösning för dig som vill ha en företagsadress i centrala Stockholm. Med ett virtuellt kontor hos oss kan du jobba var du vill men ha din företagsadress i ett av våra kontorshotell. Posthantering ingår självklart och vi skyltar även med ditt företagsnamn i våra lokaler. Du kan även boka ett mötesrum till nedsatt pris i våra förstklassiga lokaler för dina kundbesök på samma adress.

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Skaffa en attraktiv företagsadress med virtuellt kontor hos IOFFICE

  En bra företagsadress kan göra mycket för ditt företag, särskilt om du är ny på marknaden. Med vår virtuellt kontor tjänst kan du skaffa en företagsadress mitt i hjärtat av Stockholm. Använd sedan din nya företagsadress på visitkort, i din mailsignatur och andra platser så att dina kunder tydligt kan se att du driver ett seriöst företag.

  Bemannad reception och posthantering

  I vår virtuellt kontor tjänst ingår även posthantering som sköts av våra professionella receptionister. Receptionen tar emot paket och brev som är adresserade till ditt företag och meddelar dig om mottagna leveranser. Skulle du befinna dig på en av våra anläggningar, till exempel för ett möte, kan vi även hjälpa dig att frankera och skicka ut din post.

  Om du har bokat kundmöte i ett av våra mötesrum välkomnar vår receptionist dina gäster och meddelar dig om att du har besökare. Medan de väntar i receptionen bjuder vår trevliga personal på kaffe och te så att de får ett positivt första intryck inför ert möte. Kombinera din attraktiva företagsadress med möten mitt i centrala Stockholm för att skapa ett riktigt professionellt intryck. Våra receptioner är bemannade alla vardagar på året.

  Skyltning av din företagsadress i våra lokaler

  Du får inte bara en attraktiv företagsadress med våra virtuella kontor i Stockholm. Vi skyltar även med ditt företagsnamn i våra lokaler så att besökare tydligt kan se att ditt företag “bor” hos oss. Detta är en stor fördel när du bokar kundmöten i våra mötesrum, då dina besökare kan se att de är på rätt adress tack vare skyltningen.

  Flexibla avtal

  Hos IOFFICE erbjuder vi flexibla avtal med korta bindningstider, så att ditt företag har friheten att växa och byta adress vid behov. Om du bestämmer dig för att omvandla din virtuella adress till ett permanent kontor blir övergången riktigt smidig. Du och ditt företag kan boka kontorshotell hos oss och flytta in direkt.

  Få rabatt när du bokar mötesrum

  Har du bokat ett kundmöte men har inget eget kontor eller mötesrum? Inga problem. Som virtuellt kontor kund hos IOFFICE får du rabatt när du bokar mötesrum i våra lokaler. Använd våra mötesrum för kundbesök och slipp krångel med externa adresser som kan förvirra dina besökare.  Har du till exempel din företagsadress på Kungsgatan 64 kan du även boka in dina kundmöten på denna adress för att hålla saker enhetliga.

  Eftersom du är kund hos oss skyltar vi med ditt företagsnamn i våra lokaler så att dina besökare kan se att de kommit till rätt adress. Våra trevliga receptionister tar även hand om besökarna och bjuder på kaffe och te medan de väntar.

  Om IOFFICE och våra virtuella kontor

  Vi driver vänliga och öppensinnade kontorshotell i centrala Stockholm där du och dina anställda kan vara produktiva och ha kul på jobbet. Vi erbjuder mer än bara en kontorsplats, hos IOFFICE. Hos oss kan ditt företag växa i en miljö där gemenskap står i fokus. Vi vill att ni trivs hos oss lika bra som ni gör hemma.

  Våra hyresgäster har chansen att networka och träffa personer från andra företag i samma kontorshotell varje dag. Detta skapa en unik miljö där professionella samarbeten, kombinerade after-works och andra gemenskaps-fokuserade event är lätta att anordna spontant. Små startups kan hitta samarbetspartners som de kan gå ihop med och vänner med egna företag kan dela på kontorsplatser för optimal produktivitet.

  När du använder dig av vår virtuellt kontor tjänst får du en riktigt bra företagsadress mitt i Stockholm som ger dina kunder och kollegor ett professionellt intryck. Våra receptionister tar även hand om posthanteringen för ditt företag så att du kan använda din företagsadress för leveranser. 

  Använd gärna våra mötesrum för kundbesök och möten. Som kund hos oss får du rabatt när du bokar mötesrum på alla våra kontorsanläggningar. IOFFICE är en komplett kontorslösning för alla, oavsett om du behöver ett kontor för 50 anställda eller bara en företagsadress att skylta med på dina visitkort.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Hos oss kan du ge ditt företag möjlighet till en bra företagsadress utan att dra på ditt företag stora kostnader och långa hyresavtal. Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flex

  Du kan hyra en flexplats eller loungeplats hos oss. Du kan antigen köpa ett månadsabonnemang eller dagspass. Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar. Du kan antigen välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller på våra arbetsplatslounger.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Hos oss kan du hyra eget kontorsrum med 1 arbetsplats till stora kontorslösningar upp till 100 platser. Priset på rummet beror på rummets storlek. Vi erbjuder egna kontorsrum på alla våra anläggningar. Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10 - Flexplatser

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn