— Medlemskap

Virtuellt kontor

IOFFICE erbjuder en prisvärd kontorslösning för dig som vill ha en företagsadress i centrala Stockholm och snart även i Göteborg. Med ett virtuellt kontor hos oss kan du jobba var du vill men ha din företagsadress i ett av våra kontorshotell. Posthantering ingår självklart och vi skyltar även med ditt företagsnamn i våra lokaler. Du kan även boka ett mötesrum till nedsatt pris i våra förstklassiga kontorslokaler för dina kundbesök på samma adress.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Skaffa en attraktiv företagsadress med virtuellt kontor hos IOFFICE

  Ioffice erbjuder flexibla kontorsmiljöer oavsett ett om du behöver ett kontor för 50 anställda eller bara en företagsadress att skylta med på dina visitkort.

  Med vår virtuella kontorstjänst får du en företagsadress mitt i hjärtat av Stockholm och snart även i Göteborg. Receptionen tar emot paket och brev som är adresserade till ditt företag och meddelar dig om mottagna leveranser. Vi skyltar även med ditt företagsnamn i våra lokaler så att besökare tydligt kan se att ditt företag “bor” hos oss.

  Som virtuell kontorskund hos IOFFICE får du rabatt när du bokar mötesrum i våra lokaler. Har du bokat kundmöte i ett av våra mötesrum välkomnar vår receptionist dina gäster och meddelar dig om att du har besökare. Våra receptioner är bemannade alla vardagar på året.

  Flexibla avtal med kort bindningstid

  Hos IOFFICE erbjuder vi flexibla avtal med korta bindningstider, så att ditt företag har friheten att växa och byta adress vid behov. Om du bestämmer dig för att omvandla din virtuella adress till ett permanent kontor hos oss blir övergången smidig.

  Välkommen att nätverka hos IOFFICE – kontorshotell och coworking med centralt läge

  Ioffice erbjuder mer än bara en kontorsplats. Hos oss kan ditt företag växa i en miljö där gemenskap står i fokus. Vi vill att ni trivs hos oss lika bra som ni gör hemma. Välkommen till våra vänliga och öppensinnade kontorshotell i centrala Stockholm där du och dina anställda kan vara produktiva och ha kul på jobbet.

  Som hyresgäst hos oss finns stora möjligheter att nätverka och träffa intressanta personer från andra företag på samma coworkingyta. Små startups kan hitta samarbetspartners som de kan gå ihop med och vänner med egna företag kan dela på kontorsplatser för optimal produktivitet.

  Använd gärna våra mötesrum för kundbesök och möten. Som virtuell kund hos oss får du rabatt på alla våra kontorsanläggningar. IOFFICE har en komplett kontorslösning för alla, oavsett om du behöver ett kontor för 50 anställda eller bara en företagsadress att skylta med på dina visitkort.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Hos oss kan du ge ditt företag möjlighet till en bra företagsadress utan att dra på ditt företag stora kostnader och långa hyresavtal. Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flex

  Du kan hyra en flexplats eller loungeplats hos oss. Du kan antigen köpa ett månadsabonnemang eller dagspass. Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar. Du kan antigen välja att sitta i ett tyst kontorsrum eller på våra arbetsplatslounger.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Hos oss kan du hyra eget kontorsrum med 1 arbetsplats till stora kontorslösningar upp till 100 platser. Priset på rummet beror på rummets storlek. Vi erbjuder egna kontorsrum på alla våra anläggningar. Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Kontakta oss för offert

  — Jämför

  Hitta rätt nivå

    Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Med vårt virtuella kontor får ditt företag en bra företagsadress och posthantering.

  V10

  Flexplats

  Flexabonnemanget ger dig tillgång till alla IOFFICE-anläggningar under kontorstid på vardagar.

  K37 - Kontor

  Eget kontorsrum

  Som kontorshyresgäst får du tillgång till alla våra tjänster.

  Bemannad reception
  Daglig frukost
  Fria timmar i mötesrum
  Internet
  Kaffe och te
  Posthantering
  Pris per dag 350kr + moms
  Rabatt i mötesrum
  Skyltning av företagsnamn