Ioffice eget byggbolag gör dem unika i branschen – prioriterar återbruk och kundens önskemål

Nima berättar om ioffice eget byggbolag

Som en av Sveriges snabbast växande kontorshotell- och coworkingföretag besitter Ioffice en unik tillgång, ett eget byggbolag. Det ger Ioffice fördelen att leverera snabba och flexibla kontorslösningar till sina hyresgäster och etablera goda relationer med fastighetsägare.

– Vår ekonomiska och miljövänliga inställning till att återbruka material har gjort oss mycket uppskattade bland fastighetsägare, säger Nima Tehrani, arkitekt och etableringsprojektledare på Ioffice.

Kunskap om och en nära koppling till byggbranschen är fördelaktigt inom coworkingbranschen då allt fler företag visar intresse för kontorslösningar med anpassningsbara kontorsytor. Just kompetensen inom bygg och förmågan att leverera snabba och kvalitetssäkra bygglösningar till sina hyresgäster är något som kännetecknar Ioffice.

 – Vi förstår arbetsmiljöer. Vi lyssnar på kundernas önskemål, tar fram idéer och utarbetar en handlingsplan gemensamt. På så vis blir vi ett bollplank till kunderna, de får vad de önskar och vi kan även ge vad de behöver, säger Nima Tehrani.

Återbruk är en viktig del

Skräddarsydda lösningar handlar inte bara storleken på kontorsrummet. Det kan vara allt från ventilation och ljud, till att riva en vägg och sätta upp ett telefonbås. Allt för att underlätta kundernas arbete.

– Eftersom alla företag har olika behov måste vi vara anpassningsbara. I slutändan handlar det om att ge våra hyresgäster rätt förutsättningar för att driva en lyckad verksamhet. Att besvara byggtekniska frågor och hjälpa våra kunder är en viktig del i det uppdraget.

Främst försöker Ioffice byggbolag utnyttja de resurser som finns genom att återanvända material i den nya fastigheten. Lösningen är både kostnadseffektiv och miljövänlig.

– Många aktörer är mycket strikta när det kommer till färgval och former på inventarier. Vi vill bevara fastighetens karaktär i så hög grad som möjligt och samtidigt framhäva Ioffice tydliga prägel. Vi har ett tydligt återbrukstänk och för en dialog med fastighetsägare om vad vi vill återanvända och vad vi vill bygga nytt.

”Blir ett riktigt Ioffice-projekt”

Ett sådant exempel är Sjöbefälsskolan i Göteborg, där Ioffice inom bara några månader, kommer att öppna sitt första Göteborgsbaserade kontorshotell. Den historiska byggnaden är inte bara en kulturskatt för staden, utan kommer även få nytt liv genom Ioffice.

– Genom coworking kommer fastigheten öppnas upp och bli mer tillgänglig för allmänheten. Det är en sådan byggnad där vi verkligen vill dra nytta av den storslagna känslan i, och runt, fastigheten. Ett riktigt Ioffice-projekt helt enkelt, säger Nima Tehrani.

Sjöbefälsskolan är planerad att öppna 1 mars 2024, så säkra er plats så snart som möjligt.

Läs mer om Sjöbefälsskolan här

Är du intresserad av att veta mer om Ioffice coworking erbjudande? Kontakta oss här.

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.