IOFFICE
Kungsgatan 64

Vi erbjuder kontor- & konferensrumslösningar för uthyrning i centrala Stockholm! Väljer ni en kontorslösning hos oss får ni tid över till att fokusera på er verksamhet medan vi tar hand om er. Vi skapar gemenskap, relationer och en fungerande vardag. På våra kontorshotell får ni ett personligt bemötande och en fantastisk service av personalen som ser till att just ni ska känna er som hemma!

Ett kontor där allt ingår

Frukost varje dag

En god frukost kan förbättra hela er dag. Därför bjuder vi alla våra hyresgäster på frukost varje vardag så att ni kan förbereda er för en ny dag på jobbet. En god morgon helt enkelt!

Fria timmar i mötesrum

Hos oss får ni alltid ett antal fria timmar i mötesrum som ni kan använda som det bäst passar er. Ni bokar enkelt era möten via vår hemsida.

Gemenskap

Det bästa med att jobba hos oss är gemenskapen! Här är det enkelt att lära känna både kontorsgrannar och personal t.ex. på våra AW-event, som är perfekta tillfällen att umgås mer, än vi hinner göra vid kaffemaskinen.

Närhet till kunden

Vi kan service! Med tillmötesgående personal, som ni lär känna, gör vi vårt bästa för att er vardag ska fortlöpa så smidigt som möjligt. Ni kan alltid komma och prata med oss i receptionen!

Läget

Med lokaler på gångavstånd från både Centralstationen och Hötorget är det enkelt för både er och era eventuella besökare att hitta hit. Väl framme kan ni njuta av både vår ljusgård och våra takterrasser!

Tillgång 24/7

Vi vet att alla fungerar olika och jobbar bäst under olika tider på dygnet, därför har ni hos oss alltid tillgång till kontoret, så att ni kan skapa era egna rutiner och er bästa vardag.

— Vad vi erbjuder

Utforska våra erbjudanden

Flex

Flex är en arbetsplats i ett delat kontorsrum. Du får ett eget skåp att låsa in dina tillhörigheter i och får möjligheten att jobba tillsammans med andra. Networking när den är som bäst!
P.S. Frukost ingår också såklart!

Eget kontor

Ett eget kontorsrum färdigt möblerat som gör det enkelt för er att flytta in och komma igång. Ni får även frukost och ett antal fria timmar i mötesrum. 
Pssst! Det är enkelt att byta till större eller mindre rum om ert behov ändras!

Virtuellt kontor

Med ett virtuellt kontor får ditt företag en bas att utgå ifrån. Vi hanterar din post och kan skicka den vidare dit du önskar. Ett virtuellt kontor kan tecknas både med och utan tillgång till lounger.
Bonus! Du kan även boka mötes- och konferensrum till medlemspris.