Ny kundenkät ger Ioffice toppbetyg i service och kontorskvalitet  

Resultatet från Ioffice kundundersökning 2023 visar att en majoritet av kunderna är nöjda med allt från service och bemötande till kvaliteten på kontorsrummen och de tjänster som erbjuds. Hela 93 procent av respondenterna av uppger att de skulle rekommendera Ioffice till andra aktörer, en ökning med åtta procent från förgående års kundenkät.  

– Årets kundenkät visar att kunderna uppskattar våra tjänster. Att fler och fler dessutom skulle rekommendera Ioffice är en väldigt glädjande trend som visar på att vårt hårda arbete lönar sig, säger Karoline Palmqvist, operativt ansvarig på Ioffice.   

Kundenkäten genomförs en gång per år där coworkingföretaget och kontorshotellet Ioffice kunder svarar anonymt och får tycka till om det mesta gällande kvalitetsnivån och servicen som erbjudes. Totalt deltog 288 personer, där samtliga respondenter är verksamma i något av Ioffice kontorshotell.  

I enkäten lyfts frågor relaterade till städservicens kvalitet, där det genomsnittliga resultatet från respondenterna blev 4.2 enheter på en femgradig skala. Även servicen i receptionen redovisas där resultatet för Ioffice kontorshotell landade på 4.3 enheter.  

Det här belyser det fantastiska arbetet som gör med att bemötta hyresgäster på rätt sätt och alltid sätta kundernas behov i fokus, säger Karoline Palmqvist.  

Sammantaget visar undersökningen en mycket hög kundnöjdhet bland respondenterna, där totalsumman för hur Ioffice utvärderas i allmänhet blev 4.0.  

För oss är resultatet relevant för följa trenderna kring hur kunder upplever sin arbetsplats och vad som kan förbättras i de olika kontorshotellen. Ioffice vill rikta ett stort tack till de som har deltagit i årets kundenkät och bidragit till bolagets kvalitets- och utvecklingsarbete, säger Karoline Palmqvist. 

Är du intresserad av att veta mer om Ioffice coworking erbjudande? Kontakta oss här. 

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.