Om oss

Vi är ett tight team som jobbar tillsammans för att just du ska trivas hos oss. Vi finns alltid nära och det är lätt att ta kontakt. Alla i vårt team har egna uppgifter som vi fokuserar på, samtidigt som vi hjälper varandra. TIllsammans får vi IOFFICE att rulla!

— Om oss

Varför IOFFICE?

Vi är ett familjärt och öppensinnigt kontorshotell och vi vill visa hur man kan ha kul på jobbet samtidigt som we get the job done! IOFFICE är mer än bara ett kontor, vi skapar gemenskap, vilket är något av det viktigaste på en arbetsplats. Därför vill vi att du som hyresgäst ska få känna dig som hemma, även på jobbet!

Som hyresgäst hos oss får du lära känna både personalen på IOFFICE och personer från andra företag. Varför inte luncha tillsammans eller delta på något av våra AW-event?

Sveriges bästa kaffe?

Vårt kaffe kommer från Balck Coffee, som har direktkontakt med sina producenter. Vi maler och brygger kaffet själva. Detta betyder att det är endast tre steg mellan dig och bonden som odlar kaffebönorna, i din kopp.

Mindre jobb, samma lön?

På iOFFICE prioriterar vi personalen högst av allt. Vi tror att om personalen mår bra går företaget bra.

— Vårt team

Vi jobbar på IOFFICE

Karoline

Karoline är operativ chef och ser till att vardagen fungerar som det ska både för dig som kund och för IOFFICE personal.

Homan

Homan har hand om vår försäljning. Han är även den som hjälper IOFFICE växa till fler anläggningar

Jaga

Jaga är vår handyman och snickare. Han ser till att saker och ting fungerar. Har du problem med ett skrivbord fråga efter Jaga