Om oss

Det krävs engagemang och långsiktighet för att skapa kontorsmiljöer som människor trivs i och som främjar kreativitet och ömsesidigt lärande. På IOFFICE är vi ett tight team som lösningsfokuserat jobbar tillsammans för att skapa en familjär och inspirerande miljö som just du ska trivas i. Vi finns alltid nära till hands när du behöver, och vill att du ska känna dig hemma även på jobbet.

IOFFICE är mer än bara ett kontor. Här skapas idéer, utvecklas bolag och knyts kontakter, företag och individer emellan. Som hyresgäst hos oss får du lära känna både personalen på IOFFICE och personer från andra företag, något som skapar en grogrund för en kreativ och spännande arbetsmiljö.

Varför IOFFICE?

Hos oss på IOFFICE står du som kund i fokus, och ditt välmående är vår prioritet. Allt vårt arbete utgår från att ge dig en så bra service som möjligt, och att skapa en trivsam arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Detta vill vi göra till ett rimligt pris, och genom att erbjuda flexibla lösningar anpassade till just dina behov.

Hållbarhet

Hos IOFFICE är ett arbete för hållbar utveckling en självklar prioritet, både socialt, ekologiskt och ekonomiskt. Vi driver vårt bolag med medvetna val och kunskap kring inkludering, jämlikhet och jämställdhet, samt lägger mycket arbete på att skapa en god arbetsmiljö genom personligt bemötande, hög servicenivå och delaktighet. 

Ur ett ekologiskt perspektiv är det självklart för oss att göra medvetna val, och vi uppmuntrar våra kunder att göra detsamma. Vi har källsorteringsstationer på alla våra anläggningar, och vi strävar efter att göra miljömedvetna val när det kommer till inköp av tjänster, varor och råvaror. 

Även när det gäller samhällsekonomisk hållbarhet vill vi på IOFFICE dra vårt strå till stacken. Genom att skapa goda förutsättningar för företag att växa och utvecklas bidrar vi till samhällelig ekonomisk tillväxt. I kombination med vårt ekologiska hållbarhetstänk bidrar vi till att denna tillväxt inte sker på bekostnad av miljön.

Frukost hos IOFFICE

Hos oss kan du plocka på dig dina favoriter bland färskpressad juice, stans godaste kaffe, nybakat bröd, müsli och mycket mer. Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på att få ihop en hälsosam frukostbuffé av hög kvalitet.

På IOFFICE är våra kunders hälsa något vi värnar om. Häng med oss och låt oss förenkla vardagen för er med vår hälsofrämjande service.

Bästa kaffet

Vi vågar påstå att vi har Sveriges godaste kaffe med kvalitet och hållbarhet i fokus. Kaffe har ett tvåtusenårigt ursprung från Etiopen och vi värnar om att erbjuda våra kunder kaffe från där historien började.

Vi är stolta över att vårt kaffe kommer från BALCK COFFEE, som har direktkontakt med kaffeproducenterna. Detta innebär tre steg mellan ditt kaffe och bonden som odlar kaffebönorna.

För att våra kunder ska få bästa möjliga kaffeupplevelse, maler och brygger vi kaffet själva på varje kontorshotell. Kom gärna in och ta en kopp, vårt kaffe talar för sig självt.

— Vårt team

Vi jobbar på IOFFICE

På IOFFICE jobbar vi hårt för teamkänsla, prestigelöshet och samarbete. IOFFICE-teamet är som en familj och detta vill vi förmedla till våra hyresgäster. Vi finns nära tillhands och vill att alla på IOFFICE ska känna att de är en del av den familjära och varma stämningen, oavsett anläggning. 

IOFFICE är mer än ett hem för ditt bolag; det är ett hem för gemenskap, trivsel och samarbete. Välkommen in!

Homan

VD

Karoline

Operativ Chef

Samuel

Account manager

samuel@ioffice.se0735-31 84 27

Payman

Facility manager

Lotta

Service team manager

Elisabeth

Service team manager

Isabella

Interior Designer

Malin

Facility care coordinator

Anna

Facility care coordinator

Sandra

Customer relations

Victoria

Event coordinator / försäljningsadministratör

Frida

Breakfast / procurement coordinator

Emelie

Receptionist

Charlotte

Receptionist

Zara

Receptionist

Karin

Receptionist

Zeljana

Receptionist

Amanda

Receptionist

Mia

Receptionist

Adam

Receptionist

Florence

Receptionist

Felicia

Receptionist

Matilda

Receptionist

Moa

Receptionist

Noor

Receptionist

Agnes

Receptionist

Malin

Receptionist

Madelen

Receptionist

Adam

Receptionist

Nima

Styrelseordförande

Elisabeth

Styrelseledamot

Ann-Charlotte

Styrelseledamot