Om oss

Det behövs engagemang och långsiktighet för att skapa kontorsmiljöer som människor trivs i och känner stolthet över. På IOFFICE är vi ett tight team som jobbar tillsammans för att skapa en familjär stämning som just du ska trivas i. Vi finns alltid nära till hands när du behöver komma i kontakt.

IOFFICE är mer än bara ett kontor, vi skapar gemenskap, vilket är något av det viktigaste på en arbetsplats. Därför vill vi att du som hyresgäst ska få känna dig som hemma, även på jobbet. Som hyresgäst hos oss får du lära känna både personalen på IOFFICE och personer från andra företag. Varför inte luncha tillsammans eller delta på något av våra AW-event?

Varför IOFFICE?

Vi är ett familjärt och öppensinnigt kontorshotell och vi vill visa hur man kan ha kul på jobbet samtidigt som we get the job done! IOFFICE är mer än bara ett kontor, vi skapar gemenskap, vilket är något av det viktigaste på en arbetsplats. Därför vill vi att du som hyresgäst ska få känna dig som hemma, även på jobbet!

Hållbarhet

Vi tycker att hållbar utveckling är viktig, både socialt, miljömässigt och samhällsekonomiskt. Vi driver vårt bolag med en medvetenhet kring inkludering, jämlikhet och jämställdhet samt lägger mycket arbete på att skapa en god arbetsmiljö genom personligt bemötande, hög service och delaktighet. Här är källsorteringen en självklarhet och vi strävar efter att göra miljömedvetna val när det kommer till inköp av tjänster, varor och råvaror.

På IOFFICE vill vi dra vårt strå till stacken även när det kommer till samhällsekonomisk hållbarhet. Därför ser vi till att i den mån det går att hushålla med befintliga resurser av olika slag såsom material, råvaror, kunskap och mycket mer.

Frukost hos IOFFICE

Hos oss kan du plocka på dig dina favoriter bland färskpressad juice, stans godaste kaffe, nybakat bröd, müsli och mycket mer. Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på att få ihop en hälsosam frukostbuffé med hög kvalitet.

På IOFFICE är våra kunders hälsa något vi värnar om. Häng med oss och låt oss förenkla vardagen för er med vår hälsofrämjande service.

Bästa kaffet

Vi vågar påstå att vi har Sveriges godaste kaffe med kvalitet och hållbarhet i fokus. Kaffe har ett tvåtusenårigt ursprung från Etiopen och vi värnar om att erbjuda våra kunder kaffe från där historien började.

Vi är stolta över att vårt kaffe kommer från BALCK COFFEE, som har direktkontakt med kaffeproducenterna. Detta innebär tre steg mellan ditt kaffe och bonden som odlar kaffebönorna.

För att våra kunder ska få bästa möjliga kaffeupplevelse, maler och brygger vi kaffet själva på varje kontorshotell. Kom gärna in och ta en kopp, vårt kaffe talar för sig självt.

— Vårt team

Vi jobbar på IOFFICE

På IOFFICE jobbar vi hårt för teamkänsla, prestigelöshet och samarbete. IOFFICE-teamet är som en familj och detta vill vi förmedla till våra hyresgäster. Vi finns nära tillhands vill att alla på IOFFICE ska känna den familjära och varma andan oavsett anläggning. Vi skapar en arbetsmiljö för att våra kunder ska kunna etablera nya företagskontakter genom gemensamma lunchytor, gemensam AW, våra sociala medier och mycket mer.

IOFFICE är mer än ett hem för ditt bolag, det är ett hem för gemenskap, trivsel och samarbete. Välkommen in!

Homan

VD

Homan är grundare och VD för IOFFICE. 2007 startade han sitt första kontorshotell.  Sedan dess har han utökat IOFFICE till sin sjätte anläggning i centrala Stockholm. Homan leder teamet på IOFFICE med fokus på hälsa och trivsel. Som chef beskriver IOFFICE-teamet honom som kompetent, omtänksam och stabil. Homans främsta egenskaper är att han är innovativ, lyhörd och engagerad, något som genomsyrar hela IOFFICE-andan.

Karoline

Operativ Chef

Som operativ chef säkerställer Karoline att det dagliga arbetet på IOFFICE går framåt för både kunder och medarbetare. Karoline har känsla för kvalité, hon prioriterar att vara närvarande och tillgänglig som chef. Som kund hos oss drar du nytta av hennes smittande glädje, engagemang och professionalitet. Får du nöjet att möta Karoline kan du räkna med att bli på gott humör.

Samuel

Account manager

Från personlig assistent åt ärkebiskopen av Canterbury har Samuel landat hos oss i IOFFICE-teamet. Med hög arbetsmoral har han sikte på problemlösning och service. Samuel är en person att räkna med, som kund kan du förvänta dig ett enkelt samarbete och gott bemötande från honom.

samuel@ioffice.se0735-31 84 27

Katarina

Inredningsarkitekt

Kvinnan bakom IOFFICE utseende och känsla. Katarina är vår trogne inredningsarkitekt sedan många år tillbaka. Med klockren kunskap om färg, form och ljussättning har hon fått våra anläggningar att komma till liv. Katarina har inte bara gett oss ett utseende, hon har omvandlat IOFFICE till en upplevelse.

Lotta

Team Leader reception

Lotta jobbar som Team-leader för våra receptioner på samtliga anläggningar. Hon ansvarar för att receptionsarbetet flyter på smidigt och håller god service. Lotta värdesätter mötet med kunder och med förstklassig service hjälper hon din arbetsdag att ta fart.

Malin

Facility Manager

Malin har varit en del av IOFFICE teamet sedan länge, hon arbetar i receptionen och är behjälplig på flera områden. Förutom att Malin är lyhörd och noggrann har hon även gröna fingrar och en känsla för inredning, vilket hon förgyller våra kontor med.

Emelie

Receptionist / Utbildningsansvarig

Är det någon som är bra på multitasking så är det småbarnsmamman Emelie som sitter i receptionen. Hon värdesätter att bemöta människor med vänlighet och respekt. Emelie trivs med att hjälpa människor och tycker om att i arbetet möta människor med olika behov.

Charlotte

Receptionist

Charlotte sitter i receptionen och med sin energi och positiva inställning höjer hon våra kunders sociala upplevelse. Hon är professionell och lösningsorienterad. Förutom med värme och engagemang bidrar Charlotte till IOFFICE med sin erfarenhet av service och IT.

Anna

Receptionist

Anna är en receptionist som drivs av att få vara där kunderna behöver en extra hand. Hennes expertis ligger inom service och hon har som mål att bidra till en hög kvalité när det kommer till kundbemötande. Hos Anna finns det inget som ligger och väntar, hon får jobbet gjort

Elisabeth

Receptionist

Elisabeth är en receptionist som bjuder på ett gott skratt, är behjälplig och ser till att det är snyggt och rent i omgivningen. I möte med Elisabeth kan du vara säker på att du blir lyssnad på lite extra. Förutom att sprida glädje och positiv energi är Elisabeth en talang i att planera för kunders inflyttningar.

Sandra

Receptionist

Vår receptionist Sandra trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Sandra strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Sandra har du en person att räkna med

Erika

Receptionist

Vår receptionist Erika trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Erika strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Erika har du en person att räkna med

Zara

Receptionist

Vår receptionist Zara trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Zara strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Zara har du en person att räkna med

Rachel

Receptionist

Vår receptionist Rachel trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Rachel strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Rachel har du en person att räkna med

Sonja

Ekonomi och administration

Sonja började hos IOFFICE som ekonomiassistent och ansvarig för inköp. Hon är noggrann och engagerad i sitt arbete.

Nima

Styrelseordförande

Som delägare och styrelseordförande jobbar Nima främst med bolagets strategi. Han är även en del av task force som gör förstudier av nya anläggningar. Med kompetens inom projektledning bidrar Nima med struktur och planering till IOFFICE vilket förbättrar villkoren för dig som kund hos oss. 

Elisabeth

Styrelseledamot

Elisabeth har en gedigen bakgrund inom bank och finans och har lång erfarenhet som chef och ledare framförallt inom tjänsteförsäljning och kreditgivning. Hon har arbetat både inom Sverige och Norden samt en del internationellt. Elisabeth bidrar med kunskap och kompetens inom ledarskap, bank & finans samt inom kund och affärsutveckling. Elisabeth har också erfarenhet av att driva förändrings- och strategiarbete på ledningsnivå. Elisabeth har en Executive MBA examen från Handelshögskolan i Stockholm och är certifierad styrelseledamot via Styrelseakademien

Ann-Charlotte

Styrelseledamot

Ann-Charlotte har över 15 års erfarenhet av entreprenörskap och styrelsearbete inom ägarledda tillväxtbolag. Hon var med och byggde upp Netdoktor i egenskap av VD och delägare till Sveriges ledande patient och läkarnätverk. Efter exit till Bonnier har hon byggt upp ett investmentbolag och ett affärsängelnätverk med fokus på Life Science. Har även över 10 års erfarenhet från läkemedelsindustrin inom olika roller inom sälj och marknadsföring i Sverige och Europa