Om oss

Det krävs engagemang och långsiktighet för att skapa kontorsmiljöer som människor trivs i och som främjar kreativitet och ömsesidigt lärande. På IOFFICE är vi ett tight team som lösningsfokuserat jobbar tillsammans för att skapa en familjär och inspirerande miljö som just du ska trivas i. Vi finns alltid nära till hands när du behöver, och vill att du ska känna dig hemma även på jobbet.

IOFFICE är mer än bara ett kontor. Här skapas idéer, utvecklas bolag och knyts kontakter, företag och individer emellan. Som hyresgäst hos oss får du lära känna både personalen på IOFFICE och personer från andra företag, något som skapar en grogrund för en kreativ och spännande arbetsmiljö.

Varför IOFFICE?

Hos oss på IOFFICE står du som kund i fokus, och ditt välmående är vår prioritet. Allt vårt arbete utgår från att ge dig en så bra service som möjligt, och att skapa en trivsam arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Detta vill vi göra till ett rimligt pris, och genom att erbjuda flexibla lösningar anpassade till just dina behov.

Hållbarhet

Hos IOFFICE är ett arbete för hållbar utveckling en självklar prioritet, både socialt, ekologiskt och ekonomiskt. Vi driver vårt bolag med medvetna val och kunskap kring inkludering, jämlikhet och jämställdhet, samt lägger mycket arbete på att skapa en god arbetsmiljö genom personligt bemötande, hög servicenivå och delaktighet. 

Ur ett ekologiskt perspektiv är det självklart för oss att göra medvetna val, och vi uppmuntrar våra kunder att göra detsamma. Vi har källsorteringsstationer på alla våra anläggningar, och vi strävar efter att göra miljömedvetna val när det kommer till inköp av tjänster, varor och råvaror. 

Även när det gäller samhällsekonomisk hållbarhet vill vi på IOFFICE dra vårt strå till stacken. Genom att skapa goda förutsättningar för företag att växa och utvecklas bidrar vi till samhällelig ekonomisk tillväxt. I kombination med vårt ekologiska hållbarhetstänk bidrar vi till att denna tillväxt inte sker på bekostnad av miljön.

Frukost hos IOFFICE

Hos oss kan du plocka på dig dina favoriter bland färskpressad juice, stans godaste kaffe, nybakat bröd, müsli och mycket mer. Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på att få ihop en hälsosam frukostbuffé av hög kvalitet.

På IOFFICE är våra kunders hälsa något vi värnar om. Häng med oss och låt oss förenkla vardagen för er med vår hälsofrämjande service.

Bästa kaffet

Vi vågar påstå att vi har Sveriges godaste kaffe med kvalitet och hållbarhet i fokus. Kaffe har ett tvåtusenårigt ursprung från Etiopen och vi värnar om att erbjuda våra kunder kaffe från där historien började.

Vi är stolta över att vårt kaffe kommer från BALCK COFFEE, som har direktkontakt med kaffeproducenterna. Detta innebär tre steg mellan ditt kaffe och bonden som odlar kaffebönorna.

För att våra kunder ska få bästa möjliga kaffeupplevelse, maler och brygger vi kaffet själva på varje kontorshotell. Kom gärna in och ta en kopp, vårt kaffe talar för sig självt.

— Vårt team

Vi jobbar på IOFFICE

På IOFFICE jobbar vi hårt för teamkänsla, prestigelöshet och samarbete. IOFFICE-teamet är som en familj och detta vill vi förmedla till våra hyresgäster. Vi finns nära tillhands och vill att alla på IOFFICE ska känna att de är en del av den familjära och varma stämningen, oavsett anläggning. 

IOFFICE är mer än ett hem för ditt bolag; det är ett hem för gemenskap, trivsel och samarbete. Välkommen in!

Homan

VD

Homan är grundare och VD för IOFFICE. 2007 startade han sitt första kontorshotell.  Sedan dess har han utökat IOFFICE till sin sjätte anläggning i centrala Stockholm. Homan leder teamet på IOFFICE med fokus på hälsa och trivsel. Som chef beskriver IOFFICE-teamet honom som kompetent, omtänksam och stabil. Homans främsta egenskaper är att han är innovativ, lyhörd och engagerad, något som genomsyrar hela IOFFICE-andan.

Karoline

Operativ Chef

Som operativ chef säkerställer Karoline att det dagliga arbetet på IOFFICE går framåt för både kunder och medarbetare. Karoline har känsla för kvalité, hon prioriterar att vara närvarande och tillgänglig som chef. Som kund hos oss drar du nytta av hennes smittande glädje, engagemang och professionalitet. Får du nöjet att möta Karoline kan du räkna med att bli på gott humör.

Samuel

Account manager

Från personlig assistent åt ärkebiskopen av Canterbury har Samuel landat hos oss i IOFFICE-teamet. Med hög arbetsmoral har han sikte på problemlösning och service. Samuel är en person att räkna med, som kund kan du förvänta dig ett enkelt samarbete och gott bemötande från honom.

samuel@ioffice.se0735-31 84 27

Isabella

Projektledare inredning

(Mer info kommer inom kort)

Lotta

Team Leader reception

Lotta jobbar som Team-leader för våra receptioner på samtliga anläggningar. Hon ansvarar för att receptionsarbetet flyter på smidigt och håller god service. Lotta värdesätter mötet med kunder och med förstklassig service hjälper hon din arbetsdag att ta fart.

Malin

Facility Manager

Malin har varit en del av IOFFICE teamet sedan länge, hon arbetar i receptionen och är behjälplig på flera områden. Förutom att Malin är lyhörd och noggrann har hon även gröna fingrar och en känsla för inredning, vilket hon förgyller våra kontor med.

Payman

Projektledare IT

(Mer info kommer inom kort)

Elisabeth

HR / Team Leader reception

Elisabeth är en medarbetare som bjuder på ett gott skratt, är behjälplig och ser till att det är snyggt och rent i omgivningen. I möte med Elisabeth kan du vara säker på att du blir lyssnad på lite extra. Förutom att sprida glädje och positiv energi är Elisabeth en talang i att planera för kunders inflyttningar.

Sandra

Customer Manager

Vår customer manager Sandra trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Sandra strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Sandra har du en person att räkna med

Victoria

Receptionist / Eventansvarig

Victoria sitter i receptionen och med sin energi och positiva inställning höjer hon våra kunders sociala upplevelse. Hon är professionell och lösningsorienterad. Förutom med värme och engagemang bidrar Victoria till IOFFICE med sin erfarenhet av service och IT.

Anna

Facility

Anna är en medarbetare som drivs av att få vara där kunderna behöver en extra hand. Hennes expertis ligger inom service och hon har som mål att bidra till en hög kvalité när det kommer till kundbemötande. Hos Anna finns det inget som ligger och väntar, hon får jobbet gjort

Emelie

Receptionist / Utbildningsansvarig

Är det någon som är bra på multitasking så är det småbarnsmamman Emelie som sitter i receptionen. Hon värdesätter att bemöta människor med vänlighet och respekt. Emelie trivs med att hjälpa människor och tycker om att i arbetet möta människor med olika behov.

Charlotte

Receptionist

Charlotte sitter i receptionen och med sin energi och positiva inställning höjer hon våra kunders sociala upplevelse. Hon är professionell och lösningsorienterad. Förutom med värme och engagemang bidrar Charlotte till IOFFICE med sin erfarenhet av service och IT.

Zara

Receptionist

Vår receptionist Zara trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Zara strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Zara har du en person att räkna med

Karin

Receptionist

Vår receptionist Karin trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Karin strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Karin har du en person att räkna med

Zeljana

Receptionist

Vår receptionist Zeljana trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Zeljana strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Zeljana har du en person att räkna med

Amanda

Receptionist

Vår receptionist Amanda trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Amanda strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Amanda har du en person att räkna med

Mia

Receptionist

Vår receptionist Mia trivs med att hjälpa andra människor, hon värdesätter att IOFFICE har en stark teamkänsla vilket leder till att det blir roligt på arbetsplatsen. Mia strävar efter att arbeta med förtroendefulla relationer och hon ser det som givet gentemot kollegor och kunder att bygga på just tillit. Hos Mia har du en person att räkna med

Adam

Receptionist

Mer information kommer inom kort

Florence

Receptionist

Mer information kommer inom kort

Felicia

Receptionist

Mer information kommer inom kort

Matilda

Receptionist

Mer information kommer inom kort

Nima

Styrelseordförande

Som delägare och styrelseordförande jobbar Nima främst med bolagets strategi. Han är även en del av task force som gör förstudier av nya anläggningar. Med kompetens inom projektledning bidrar Nima med struktur och planering till IOFFICE vilket förbättrar villkoren för dig som kund hos oss. 

Elisabeth

Styrelseledamot

Elisabeth har en gedigen bakgrund inom bank och finans och har lång erfarenhet som chef och ledare framförallt inom tjänsteförsäljning och kreditgivning. Hon har arbetat både inom Sverige och Norden samt en del internationellt. Elisabeth bidrar med kunskap och kompetens inom ledarskap, bank & finans samt inom kund och affärsutveckling. Elisabeth har också erfarenhet av att driva förändrings- och strategiarbete på ledningsnivå. Elisabeth har en Executive MBA examen från Handelshögskolan i Stockholm och är certifierad styrelseledamot via Styrelseakademien

Ann-Charlotte

Styrelseledamot

Ann-Charlotte har över 15 års erfarenhet av entreprenörskap och styrelsearbete inom ägarledda tillväxtbolag. Hon var med och byggde upp Netdoktor i egenskap av VD och delägare till Sveriges ledande patient och läkarnätverk. Efter exit till Bonnier har hon byggt upp ett investmentbolag och ett affärsängelnätverk med fokus på Life Science. Har även över 10 års erfarenhet från läkemedelsindustrin inom olika roller inom sälj och marknadsföring i Sverige och Europa