Smarta kontorslösningar gjorde att Dagens PS valde Ioffice: ”Utmanar fastighetsbranschen” 

redaktionen på dagens PS vill ha smarta kontorslösningar

Dagens PS är Sveriges näst största nyhetskanal inom ekonomi och näringsliv. Varje vecka når de mellan 600 000 och 700 000 unika läsare, allt arbete utgår från Ioffice kontors på Drottninggatan 32 i Stockholm.  

– Ioffice flexibla lösningar och verksamhetsnära affärsmodell passar oss utmärkt, säger Mikael Gullström, chefredaktör på Dagens PS.  

Dagens PS rapporterar om allt inom ekonomi, näringsliv och entreprenörskap och är en av Sveriges snabbast växande nyhetskanaler. Redaktionen består av sju anställda, inklusive ett nätverk av frilansjournalister. Att de lyckats med bedriften att vara en branschledande aktör inom affärsjournalistik, trots få anställda, förklaras genom en effektiv verksamhetsmodell.  

– Vi arbetar väldigt datadrivet. Genom att gallra det viktigaste från världens alla nyhetskällor och paketera det till läsare som visat intresse för olika ämnesområden så skapar vi relevans för både läsare och annonsörer samtidigt som läsaren kan fördjupa sig hos andra nyhetskällor. På så vis har vi attraherat många ekonomi- och affärsintresserade personer, säger Mikael Gullström.  

Dagens PS flyttade in hos Ioffice i september tidigare i år. Dessförinnan stod bolaget och valde mellan olika kontorsalternativ men fastnade för Ioffice flexibla och kundanpassade affärsmodell.  

– Ser vi till fastighetsbranschen i dag så lever de efter en gammal affärsmodell. Att behöva skriva avtal på tre år med ett halvårs bankgaranti – Hur går det ihop? Hos Ioffice får vi flexibla avtal och en balans mellan en egen kontorsyta, samtidigt som man har gemensamma ytor med andra företag. Det är ett smart sätt som utmanar den traditionella fastighetsbranschen.  

Förutom förmånliga avtal ser Mikael ytterligare fördelar med att välja Ioffice.  

– Ibland är vi nästan dubbelt så många inne på kontoret och då är det praktiskt att kunna använda loungen och de gemensamma kontorsutrymmena. Vi uppskattar även det centrala läget, främst för att det medför bra kommunikationer. Det är lösningar som gör det enklare att vara en flexibel organisation, säger Mikael Gullström. 

Rekommenderar Ioffice smarta kontorslösningar och tjänster till andra aktörer 

I framtiden har Dagens PS inga planer på att byta kontor, snarare är planen att växa organiskt och anpassa kontorsytan därefter.  

– Vi kommer inte byta till något kontor enligt den traditionella fastighetsmodellen. Däremot kan det vara så att vi fördubblar ytan på Ioffice.  

Mikael rekommenderar även Ioffice till andra företag som är behov av nytt kontor. Eftersom alla inventarier redan finns på plats är startsträckan i princip noll, och anställda kan börja arbeta i samma stund de flyttar in.  

– Redan från första mötet har de agerat väldigt professionellt. Som journalist vill man alltid ha lite extra koll på vilka man gör affärer med, men jag kan starkt rekommendera deras tjänster till andra organisationer, säger Mikael Gullström. 

Är du intresserad av att veta mer om Ioffice erbjudande?

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.