— Anläggning

Kungsgatan 37,
Stockholm

Kontor som är centralt belägen mitt i Stockholm, med promenadavstånd till Hötorget, Stureplan, Sergels torg och centralstationen. Fastigheten ligger i direkt anslutning till tunnelbanans gröna linje, hållplats Hötorget, och har butiker och bowlinghall i samma byggnad. Välkommen!

Här hittar du kontor med:

Plats för 2 – 150 personer.
Terass med utsikt över Kungstornen.
Eget rum.
Flexibla arbetsplatser i delat kontorsrum.
Frukost varje dag.
Reception, konferensrum, mötesrum, telefonbås, kök, dusch och all service du behöver för att göra ett bra jobb.

Andra IOFFICE-kontor i närheten: Drottninggatan 33, Vasagatan 10 och Vasagatan 12.

Fastigheten byggdes mellan åren 1935-1937 och ritades av arkitekt Björn Hedvall. Kungsgatan 37 är IOFFICE första kontorshotell och öppnade 2009.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på våra flexibla och delade kontorslösningar i Stockholm eller Göteborg? Vi skapar unika lösningar och anpassar kontorsmiljön efter varje företag. Vi finns på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  — Vad vi erbjuder

  Utforska våra erbjudanden

  Virtuellt kontor

  Virtuellt kontor

  Jobbar du helst hemma, men
  behöver boka mötesrum ibland? Vill du ha en professionell adress och hjälp med posthantering? Med vårt virtuella kontor har du din adress och posthantering hos oss och får förmånliga priser på mötes- och konferensrum.

  Från

  1995 kr/mån

  V10 - Flexplatser

  Flexibelt kontor

  Om du väljer flexibel plats får du
  tillgång till delade, tysta kontorsrum och sociala lounger på alla våra adresser. Flexibel plats är perfekt för dig som inte har behov av eget kontor, men fortfarande vill ha en social arbetsplats. Vi erbjuder både månadsbetalning och dagspass.

  Från

  350 kr/dag

  Eget kontorsrum

  Stäng dörren om er skräddarsydda
  arbetsplats och nätverka med andra spännande företag i reception, konferensrum, kök och lounge. Eget kontor, liksom daglig frukostbuffé, finns för både små och stora företag – växer ni, så växer kontoret med er!

  Kontakta oss för offert

  Vi har varit hyresgäster hos IOFFICE på Kungsgatan 60 i över ett och ett halvt år. Det som sticker ut med IOFFICE är framförallt dess familjära känsla, IOFFICE inkluderar frukost varje dag och en personal som alltid har ett glatt bemötande, erbjuder utmärkt service och är genuint intresserade av att hjälpa till. Deras lokaler är fina och ligger mycket centralt i Stockholm.
  Isak Persson Loopia

  — Faciliteter

  Ett pris där allt ingår

  Receptionsservice

  I våra receptioner möts alla gäster av trevlig personal och bjuds på vårt goda kaffe. Inför era möten och konferenser kan vi ordna frukost, fika och lunch.

  Flexibilitet

  Korta bindningstider, från 3 mån och uppåt, och kontor i olika storlekar gör det enkelt för ert företag att växa utan att behöva flytta.

  Wi-Fi

  Snabbt och stabilt WiFi är en självklarhet för oss. Du och dina kunder slipper spilla tid på krånglande nätverk.

  Post & paket

  Vi frankerar och skickar ut post dagligen och tar även emot paket för alla våra kunder. Receptionerna är bemannade alla vardagar, året runt.

  Frukost, kaffe & te

  Med vår dagliga och varierade frukostbuffé får du och dina medarbetare de förutsättningar
  ni behöver för att ta er an arbetsdagen med energi.

  Städning

  Vi investerar i ett helt team som arbeta på varje anläggning. Därmed har vi regelbunden städning, fix och plock för att upprätthålla en miljö som är ren och trevlig.

  — Bildgalleri

  Utforska Kungsgatan 37

  — Hitta hit

  Här finns IOFFICE

  Google maps

  Gå till Google maps

  Hitta med SL

  Gå till SL

  Kom och ta en kaffe!

  Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

   Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.