— Möte & konferens

Skräddarsy konferensen på IOFFICE

Välkommen att boka in nästa konferens i våra professionellt utrustade konferenslokaler som är utformade för att främja kreativitet och välmående. Att byta miljö är bra för både inspiration och nya idéer, och IOFFICE är en perfekt plats för ett sådant miljöombyte. 

Hos IOFFICE finns tillgång till flera olika mötesrum för alla möjliga tillfällen och evenemang – självklart med den senaste utrustningen och med stilfulla, bekväma möbler. Våra mindre, ombonade rum passar perfekt för mindre grupper och förtroliga samtal, medan de större, luftigare konferensrummen passar när alla i företaget ska vara på plats och diskutera nya projekt och målsättningar. Vi vill tillmötesgå just dina behov, och har därför lösningar för stort, smått och allt däremellan.

Under konferensdagar kan vi ordna allt från kaffe och frukt till kompletta måltider. Se catering-fliken här på hemsidan för mer information.

Välkommen med din bokning!

Du når oss på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Centralt belägna konferens- och mötesrum

  IOFFICEs fräscha mötes- och konferensrum kommer varken att göra dig, dina kunder eller dina anställda besvikna. En proffsig och inspirerande miljö är en nödvändig grund för seriösa samtal, spännande diskussioner och intressanta avtal. Efter ett produktivt möte finns möjlighet att slappna av i någon av våra lyxiga lounger.

  Alla våra konferensrum i Stockholm är mycket centralt belägna. Till exempel ligger våra konferenslokaler på Kungsgatan 37 precis vid Hötorget, och har dessutom en underbar takterrass. Våra lokaler på Vasagatan är inhysta i Klaraporten, bokstavligen ett stenkast från T-centralen, vilket är praktiskt för deltagare som kommer med tåg eller tunnelbana. Efter en dag av intryck finns dessutom möjligheten att på några minuter promenera till Klara Mälarstrand, slappna av och njuta av en vacker solnedgång.

  Konferensrum med full service

  Vi erbjuder en helhetslösning för er konferens när det kommer till personlig service, teknik, mat, miljö och rum, och gör vårt yttersta för att bidra till framgångsrika och kreativa möten. Oavsett om du kommer med kunder, samarbetspartners eller anställda ska ni alla känna er ompysslade, från början till slut.

  Har ni egna önskemål om hur ni vill ha upplägget på er konferens? Hör av er till oss på IOFFICE, så ger vi er all information ni behöver.

  Samtalsrum SMALL

  IOFFICE har över 40 samtalsrum i kategorin SMALL. Dessa rum har plats för 1 till 2 personer. De är perfekta för onlinemöten eller när du behöver en lugn plats för att kunna fokusera på ditt arbete.

  Från

  195 kr/timme

  Mötesrum MEDIUM

  IOFFICE har över 40 mötesrum i kategorin MEDIUM. Dessa rum är alla utrustade med TV-skärm och har plats för 4 till 10 personer. De flesta rum har även whiteboard och blädderblock.

  Från

  445 kr/timme

  Stort konferensrum

  Konferensrum LARGE

  IOFFICE har idag 8st konferensrum i kategorin LARGE. Vi kan erbjuda sittning för upp till 40 personer, och det finns möjlighet till livesändning och webinars. Alla rum är utrustade med TV/projektor, whiteboard, blädderblock och webcam.

  Från

  695 kr/timme