— Möte & konferens

Skräddarsy konferensen på IOFFICE

Boka in nästa konferens i våra fantastiska konferenslokaler som är utformade för att skapa kreativitet och välmående. Att byta miljö är bra för både inspiration och nya idéer.  Vi har X rum med plats fr

Hos IOFFICE har ni tillgång till flera olika mötesrum för alla möjliga tillfällen och events, naturligtvis med den senaste utrustningen och med stilfulla, bekväma möbler. Vi har mysiga, ombonade rum, som passar för den lilla gruppen och de intima samtalen och vi har rymliga, luftiga konferensrum, när alla i företaget ska vara på plats och få pepp inför nya projekt och målsättningar. Och allt däremellan!

Vi ordnar allt från kaffe och frukt till kompletta måltider.

Välkommen med din bokning!

Du når oss på info@ioffice.se eller 08-120 205 00 för att svara på dina frågor.

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Centralt belägna konferens- och mötesrum

  IOFFICE fräscha mötes- och konferensrum kommer varken att göra er, era kunder eller era anställda besvikna. En proffsig miljö är en perfekt plattform för seriösa samtal och intressanta avtal. Och efteråt kan ni slappna av i någon av våra lyxiga lounger.

  Alla IOFFICE konferensrum i Stockholm är mycket centralt belägna. T ex ligger våra konferenslokaler på Kungsgatan 37 precis vid Hötorget och har en helt underbar takterrass. Våra lokaler på Vasagatan är inhysta i Klaraporten, bokstavligen ett stenkast från T-Centralen. Praktiskt för deltagare som kommer med tåg eller tunnelbana. Efter en dag av intryck kan man på några minuter gå ner till Klara Mälarstrand, slappna av och njuta av en vacker solnedgång.

  Samtalsrum SMALL

  IOFFICE har över 40 samtalsrum i kategorin SMALL. Dessa rum är har plats för 1 till 2 personer. De är perfekta för onlinemöten eller när du behöver en lugn plats för att verkligen kunna fokusera på ditt arbete.

  Från

  95 kr/timme

  Mötesrum MEDIUM

  IOFFICE har över 40 mötesrum i kategorin MEDIUM. Dessa rum är alla utrustade med TV-skärm och har plats för 4 till 10 personer. De flesta rum har även whiteboard och blädderblock.

  Från

  445 kr/timme

  Stort konferensrum

  Konferensrum LARGE

  IOFFICE har idag 8st konferensrum i kategorin LARGE. Vi kan erbjuda sittning för upp till 40 personer och även möjlighet till livesändning och webinars i dessa konferensrum. Alla rum är utrustade med TV/Projektor, Whiteboard, Blädderblock och Webcam.

  Från

  695 kr/timme

  Konferensrum med full service

  Vi erbjuder en helhetslösning för er konferens vad gäller personlig service, teknik, mat, miljö och rum och gör vårt bästa för att de ska få ett framgångsrikt och kreativt möte. Oavsett om du kommer med kunder, samarbetspartners eller alla anställda ska ni alla känna er ompysslade. Vår personal i receptionen ger alla ett varmt mottagande.

  Har ni egna önskemål om hur ni vill ha upplägget på er konferens? Hör av er till oss på IOFFICE, så kan vi se till att ge er all information ni behöver.