— Möte & konferens

Möten i olika paket

Ordet konferensrum kan skapa helt olika bilder på näthinnan. I bästa fall är det en upplevelse. När miljön är rätt och alla kan ta till sig informationen utan att distraheras eller irritera sig på ovidkommande detaljer. Det kan bli ett forum för nya idéer och stimulerande samtal. En stund när man känner sig respekterad och uppskattad i sin yrkesroll. 
Det är så vi på IOFFICE vill att det ska kännas, och nu kan vi erbjuda dig fantastiska konferenslokaler i centrala Stockholm. Låt oss berätta lite mer om vad vi har att erbjuda. Om du är, eller blir, sugen på att boka konferensrum i Stockholm eller har frågor får du gärna ta kontakt med oss.

Kom och ta en kaffe!

Är du nyfiken på något av våra kontorshotell i Stockholm och vill veta mer? Vill du veta om det passar just ert företag?

  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

  Ge ett bra första intryck

  Det kan verka ytligt, men det är samtidigt ett konstaterat faktum: Första intrycket är otroligt viktigt. Ni har lagt mycket tid och ansträngning för att arbeta upp ett seriöst företag. Det vore synd om något så simpelt som en tråkig konferenslokal skulle dra ner det allmänna intrycket av er.

  Våra fräscha mötesrum kommer varken att göra er, era kunder eller era anställda besvikna. En proffsig miljö är en perfekt plattform för seriösa samtal och intressanta avtal. Och efteråt kan ni unna er att fira i någon av våra lyxiga lounger. 

  Alla IOFFICE konferensrum i Stockholm är mycket centralt belägna. T ex ligger våra konferenslokaler på Kungsgatan 37 precis vid Hötorget och har en helt underbar takterass. Våra lokaler på Vasagatan är inhysta i Klaraporten, bokstavligen ett stenkast från T-Centralen. Kan knappast bli mer praktiskt för deltagare som kommer med tåg eller tunnelbana. Efter en dag av intryck kan man på några minuter gå ner till Klara Mälarstrand, slappna av och njuta av en vacker solnedgång. Nära till många hotell, bland annat Sheraton Stockholm, som ligger mitt över gatan till IOFFICE konferensrum.

  Stort utbud av konferensrum

  Hos IOFFICE har ni tillgång till många olika mötesrum för i stort sett alla tillfällen och events, naturligtvis med den senaste utrustningen och med stilfulla, bekväma möbler. Vi har mysiga, ombonade rum, som passar för den lilla gruppen och de intima samtalen. Vi har rymliga, luftiga lokaler, när alla i företaget ska vara på plats och få pepp inför nya projekt och målsättningar. Och allt däremellan!

  Ni kan även anlita oss för catering till dina möten. Vi ordnar allt från kaffe och frukt till kompletta måltider. Hör av er till oss med era önskemål eller klicka här för att bli kund och boka någon av våra rum!

  Samtalsrum SMALL

  IOFFICE har över 40 samtalsrum i kategorin SMALL. Dessa rum är har plats för 1 till 2 personer. De är perfekta för onlinemöten eller när du behöver en lugn plats för att verkligen kunna fokusera på ditt arbete.

  Från

  95 kr/timme

  Mötesrum MEDIUM

  IOFFICE har över 40 mötesrum i kategorin MEDIUM. Dessa rum är alla utrustade med TV-skärm och har plats för 4 till 10 personer. De flesta rum har även whiteboard och blädderblock.

  Från

  445 kr/timme

  Stort konferensrum

  Konferensrum LARGE

  IOFFICE har idag 8st konferensrum i kategorin LARGE. Vi kan erbjuda sittning för upp till 40 personer och även möjlighet till livesändning och webinars i dessa konferensrum. Alla rum är utrustade med TV/Projektor, Whiteboard, Blädderblock och Webcam.

  Från

  695 kr/timme

  Konferensrum i centralt läge

  Man ska inte underskatta läget på en konferenslokal. IOFFICE har flera bra alternativ som man lätt kan nå, oavsett om man kommer med tåg, bil eller flyg till Stockholm. 

  En annan fördel med det centrala läget är att man kan lämna konferenslokalen och direkt välja och vraka bland alla restauranger och barer i City. Dessutom finns det en uppsjö av hotell på gångavstånd från IOFFICE konferensrum.

  Du kanske till och med känner att du inte nöjer dig med en konferens, utan att det här skulle vara rätt läge för ditt företag att jobba ifrån. Inga problem! Vi erbjuder även kontorshotell, så kallade coworking spaces. Du kan läsa mer om det här.

  Konferensrum med full service

  Låt oss på IOFFICE sköta servicen! Oavsett om ni kommer med kunder, samarbetspartners eller alla era anställda ska ni känna er ompysslade. Vår personal i receptionen ger alla ett varmt mottagande.

  Sedan ser vi till att allt är på plats och att mötet kan flyta på som det ska. Vi är otroligt stolta över vårt kaffe, antagligen Sveriges godaste. Det borde få konferensen att kicka igång även efter en stadig lunch!
  Har ni egna önskemål om hur ni vill ha upplägget på er konferens? Hör av er till oss på IOFFICE, så kan vi se till att ge er all information ni behöver.